6 дуже недорогих трюків від професійних стилістів, які допоможуть виглядати на мільйон

Краса, можливо, і вимагає жертв, але з цими порадами від стилістів можна уникнути хоча б грошових втрат. Пропонуємо вам кілька простих трюків, які допоможуть виглядати на мільйон – і за дуже скромну суму.

Оновлюйте макіяж, а не наносьте заново

Якщо до вечора ваш макіяж трохи змазався, не варто його знімати і наносити новий – достатньо просто оновити. Для цього нанесіть трохи тонера і протріть серветкою – і ваше обличчя знову буде виглядати свіжим і сяючим.

Користуйтеся саморобними скрабами для тіла

Немає ніякої потреби витрачатися на дорогі скраби: домашні засоби, що поєднують оливкову олію (одну частину) з цукром, морською сіллю або кавовою гущею (дві частини) і парою крапель ефірної олії дадуть той же ефект.

Замініть бронзатором основу для макіяжу

Щоб зробити основу для макіяжу, якою ви користуєтеся взимку, актуальною для літа, просто додайте до неї трохи бронзатора для шкіри – це набагато простіше і дешевше, ніж купувати окремий засіб для літнього макіяжу.

Зафіксуйте помаду на губах на весь день

Просто трюк, який захистить вашу помаду від розмазування і стирання: нанесіть трохи пудри на серветку і потім акуратно прикладіть її до губ, поверх помади. До речі, цей простий трюк не тільки не дозволить помаді розмазуватися, але і захистить ваші зуби від неї.

Використовуйте простий трюк для довгих пухнастих вій

Щоб отримати довгі, пухнасті вії і виразний погляд, спробуйте простий трюк: перед тим, як наносити туш, промокніть пензлик для туші м’якою тканиною – це дозволить видалити надлишки туші, і ви зможете нанести її акуратним шаром без грудочок і «лапок павука».

Використовуйте вазелін для зняття макіяжу

Звичайний вазелін – прекрасний засіб для зняття макіяжу з вій, повік і шкіри обличчя. Просто нанесіть трохи вазеліну на ватний тампон або серветку і протріть обличчя зверху вниз.

Поділись


Новини партнерів