Манікюр 2020: приголомшливі ідеї дизайну на квадратні нігті

Привабливість жіночих ручок визначається не тільки дизайном манікюру, але і формою.

У 2020 році найбільш актуальною буде квадратна форма. Але мова йде переважно про закруглені кути, завдяки чому нігтики виглядають більш ніжними.

Знаменитий френч завжди поза всіма актуальними тенденціями. Його можна робити в будь-який час року і для будь-якого випадку. Тому не дивно, що наречені надають перевагу для весілля саме цьому варіанту.

До того ж, він добре поєднується з кожним видом декору і дизайну. Що в свою чергу, дозволяє реалізувати абсолютно будь-яку задумку.

Незважаючи на таку популярність класики, на квадратних нігтях манікюр часто доповнюють малюнком. Це може бути квітковий принт, геометрія, метелики, пейзажі і багато іншого.

Незважаючи на те, що однотонне покриття виглядає красиво, все частіше дівчата прагнуть доповнити його малюнком.

Залежно від обраного варіанту, нігтики виглядають абсолютно по-різному. Тому перш, ніж визначитися з дизайном, пропонуємо вивчити актуальні тренди в світі нейл-арту.

Тонкі лінії, точки і геометричні фігури на нігтиках завжди виглядають стильно. Здавалося б, такі прості деталі, але саме з їх допомогою нейл-майстри можуть створити незліченну кількість видів дизайну.

Також не малу роль відіграє вибраний відтінок для основного покриття. Для робочих буднів краще зробити нейтральний манікюр в нюдових або пастельних тонах.

На вечірній захід більше підійде темний дизайн з додатковим декором. Наприклад, смарагдового, коричневого, синього, сірого або чорного кольору.

Що стосується мінімалізму, то він вважається одним з найбільш актуальних видів оформлення нігтів в 2020 році.

Невеликі, часом практично непомітні деталі часто прикрашають світлий манікюр. Він по праву названий універсальним, оскільки поєднується практично з будь-яким чином.

Уже кілька років залишається актуальною імітація натурального каменю на нігтьовій пластині. Невеликі, тонкі лінії переважно наносять на покриття білого або чорного кольору.

Однак все частіше для цього використовуються альтернативні рішення у вигляді сірого, рожевого, синього і блакитного відтінку. Виглядає такий манікюр не менш привабливо. Особливо якщо доповнити його невеликою кількістю блискіток або фольгованими деталями.

Серед багатьох актуальних дизайнів 2020 років немає і досить прості, але від цього не менш цікаві абстрактні малюнки. Вони виглядають красиво, стильно і вже точно не банально. До того ж, кожен новий малюнок виходить неповторним і унікальним.

Справжнім хітом 2020 року став дизайн у вигляді невеликих точок на нігтиках. Візуально він нагадує оформлення «перепелиних яєць». Також у багатьох він асоціюється з бризками фарб.

У будь-якому випадку, таке рішення на квадратних нігтях завжди виглядає особливо стильно. Крім того, його завжди можна доповнити написами, абстракцією і будь-якими іншими малюнками.

Скотч-стрічка та інші фольговані деталі актуальні цілий рік. Те ж саме можна сказати про блискітки, стрази і бусинки різного кольору і розміру.

Квадратна форма нігтів безумовно ще довго буде користуватися популярністю.

Тому пробуйте нові поєднання малюнків, декору і відтінків лаку. Адже нейл-дизайн перш за все створено для експериментів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів