10 тенденцій в манікюрі, які будуть актуальними цілий рік

Прийшов час “заточити кігтики”, а ти ще не визначилася з ідеєю для нового манікюру? Ми пропонуємо твоїй увазі десять крутих трендів від зіркових майстрів, до яких записуються знаменитості першої величини. Надихайся і обов’язково спробуй кілька варіантів – вони будуть модними цілий рік!

Розпис

Повертаємося до витоків нейл-дизайну! Різного роду розписи на нігтях у 2020-му тільки вітаються.

Логоманія

Логоманія, яка промайнула серед трендів минулого року, раптом повернулася і впевнено зміцнилася в списку популярних тенденцій. Тепер всі хочуть носити частинки улюблених брендів не тільки в якості аксесуарів, але і на своїх нігтях.

Мінімалізм

Все просто: ідеально зроблений манікюр, нейтральне бежеве, нюдове або світло-рожеве покриття – і непомітний дизайн, підглянутий у заокеанських майстрів. Залишилося вибрати улюблений колір для візерунку!

Прикраси на пальцях

Альтернатива кільцям і стразам на нігтях – прикрасити всі пальці і зап’ястя в тон манікюру. Так, ходити з таким дизайном в повсякденному житті неможливо, але зате на урочистому заході ти будеш зіркою.

Бежевий

Такі відомі знаменитості, як Дженніфер Лопес, все частіше вибирають стримані відтінки в манікюрі. Наприклад, благородне бежеве покриття. Зате відігратися можна на помітних аксесуарах. Безпрограшна комбінація!

Білий

Твій привід почати життя з чистого аркуша – записатися на манікюр і попросити майстра нанести біле покриття. Ти будеш наймоднішою!

Текстура благородних каменів

Бурштин, нефрит, рожевий кварц… надихайся текстурами каменів-оберегів і спробуй повторити їх в своєму манікюрі (головне – знайти майстра на всі руки). Ріанна вже спробувала!

М’який квадрат + довжина

Ця форма нігтів все частіше миготить в стрічці « Інстаграму» як у зірок, так і у звичайних користувачів. Якщо ти нарощуєш нігті або власна довжина дозволяє, експериментуй!

Темне покриття

Темний шоколад і насичений зелений, колір темних соковитих ягід і глибокий синій … Загалом, ти вже зрозуміла: приглушені відтінки будуть в пошані аж до розпалу літнього сезону.

Різні нігті

Для творчих і нерішучих натур, які не можуть визначитися з вибором, був введений в моду тренд на нігті різних кольорів. Додай в манікюр якомога більше улюблених фарб і … трохи пустощів!

Поділись


Новини партнерів