Намальовані брови і інші б’юті-тренди, які вийдуть з моди в 2020-му

Любите макіяж, але губитеся в усіх цих трендах, антитрендах, лайфхаках і численних прийомах? Зоряний візажист Сергій Наумов допоможе розставити все по поличках і розповість, які прийоми відлякують, а які – виглядають модно і зроблять вас привабливою, пише Жіночий Світ.

Зайва матовість на обличчі

Запудрене обличчя – один з вмираючих трендів. Мляво-матова шкіра не зробить вас модною навіть на постановочному Селфі а-ля Кайлі, тому подбайте про те, щоб привнести в тон життя за допомогою легкого сяйва. Раджу перейти на тональні засоби, що “світяться” або додати в основу трохи рідкого хайлайтера. Так ви зможете за настроєм регулювати ступінь світіння шкіри зсередини.

Багато консилера

Використання занадто світлого консилера під очима – це вже моветон. Та й в реальному житті виглядає досить погано, а не освіжає, як це може здатися в теорії. Набагато природніше виглядає відтінок тон в тон або на півтону світліше.

Графічні брови

Чим чіткіше у вас промальовані брови, тим більше здається, що ви зробили татуаж. А помітний, яскраво виражений татуаж – зовсім не те, що буде в тренді в 2020 році. Брови повинні залишатися природними, зачесаним вгору. Щоб домогтися такого ефекту, ідеально підійдуть туш і гель для брів.

Класичні стрілки

У наступному сезоні, на мій погляд, будуть дуже актуальними стрілки нестандартних кольорів і форм. Навряд чи класика зникне, але все-таки експериментів ми побачимо набагато більше. Раджу покреативити і вам!

Яскраво виражена архітектура обличчя

Залиште в минулому контуринг контрастних кольорів! Жорстка корекція обличчя сухими засобами продовжує стрімко виходити з моди. Вважаю, їх змінять кремові текстури: вони можуть виконувати ту ж функцію, але виглядають при цьому набагато природніше.

Поділись


Новини партнерів