5 блискучих ідей для новорічного макіяжу

Новий рік – найулюбленіше свято, коли нам хочеться виглядати особливо ефектно і яскраво. І це відмінний привід поекспериментувати з макіяжем і дозволити собі вийти за рамки звичного, пише Жіночий Світ.

Металік

Символ наступного року – білий металевий щур. Переймаємо у пухнастого звірка колірні рішення і робимо макіяж очей або губ з ефектом металік. Найкраще вибрати один акцент. Універсальними є сріблясті, мідні, олов’яні і золотисті відтінки, але можна підібрати і інші, відштовхуючись від вашого кольору очей і волосся.

Стрілка над складкою верхньої повіки

Такий макіяж очей здатний виглядати досить мінімалістично, при цьому ви точно привернете до себе увагу. Тут все залежить від вашої фантазії: можете акуратно промальовувати тоненьку стрілку в нейтральних відтінках, а якщо вам хочеться чогось яскравого і екстравагантного, спробуйте пограти з формою і кольором цього елемента.

Ультрасяюча шкіра

Для тих, хто за будь-яких обставин залишається прихильником натурального макіяжу, теж є дещо цікаве. Навіть дуже природний макіяж стане святковим, якщо ви додасте обличчю сяйва. Для цього щедро нанесіть хайлайтер або інший засіб на вилиці, спинку носа, вигин верхньої губи, під брову і на внутрішні куточки очей, а також на ключиці і зону декольте, якщо у вас відкритий наряд.

Яскраві губи

Винний, ягідний, класичний червоний, морквяний, бордовий – все це безпрограшні кольори помад, які ви можете використовувати для свого новорічного макіяжу. Віддавайте перевагу більш стійким структурам, наприклад, матовим, так як губи – це головний акцент, і важливо, щоб вони виглядали яскраво і акуратно протягом всього святкування. Або скористайтеся лайфхаком: нанесіть помаду, потім прикладіть до рота серветку і припудріть через неї ваші губи, а потім знову нафарбуйте їх. Тепер ніякі салати і напої не зіпсують красу.

Декоративні елементи

Ще один незвичайний спосіб створити сліпучий образ – додати в свій макіяж декоративні елементи. Це можуть бути блискітки, стрази, перлини, пір’я. Тут головне не переборщити і вибрати щось одне. Розташуйте такий декор на вашому обличчі, як тільки побажаєте: хаотично або викладаючи візерунки, доповнюючи інші частини мейкапу або використовуючи тільки ці прикраси.

Джерело

Поділись


Новини партнерів