Манікюр 2019-2020: новорічний дизайн зі сніжинками

Напередодні Нового року модниці ретельно продумують свій святковий образ, адже все має бути ідеально, пише Жіночий Світ.

Щоб манікюр виглядав максимально ефектно, необхідно правильно підібрати колір основного покриття. Від нього в цілому залежить візуальне сприйняття.

Також доречним практично завжди є поєднання кількох видів дизайну.

Французький манікюр залишається в моді незалежно від тенденцій і пори року. Тому його нерідко декорують тематичними малюнками. У Новий рік можна дозволити трохи більше експериментів.

Тобто дизайн можна зробити в незвичайній формі або ж з використанням різних відтінків. Вибирайте відповідний варіант, виходячи з колірної гами святкового вбрання.

У процесі створення манікюру зі сніжинками важливо дотримуватися однієї тематики. Тобто в даному випадку малюнок можна сміливо поєднувати з зображенням пінгвінів, оленів, ведмедів і птахів.

Також він добре виглядає у вигляді новорічної ялинки, різних подарунків, сніговиків і ялинкових іграшок.

Один з головних трендів зимового дизайну – в’язаний манікюр. Він досить об’ємний і візуально нагадує красиве плетіння ниток светру. Така імітація виглядає особливо затишно і святково.

Але роблять її в основному на декількох нігтях, щоб дизайн не виглядав масивним. Решту ж можна доповнити розсипом сніжинок з блискітками. За рахунок представленого поєднання манікюр виходить не дуже активним, але в той же час святковим.

Не секрет, що сніжинки – один з найпопулярніших варіантів дизайну на Новий рік. Причому зовсім неважливо, будуть вони в одиночному виконанні у вигляді акценту або ж у вигляді сюжетного малюнка з безліччю деталей.

Дизайн може виглядати по-різному в залежності від основного покриття, техніки нанесення і додаткового декору.

Для створення святкового манікюру досить часто використовують всі відтінки червоного кольору. Це ідеальна основа для прекрасних білих сніжинок. Переважно їх малюють і прикрашають блискітками.

Не менш популярним є оформлення сніжинок в скандинавському стилі. Завдяки цьому манікюр виходить більш стриманим і лаконічним. До того ж він добре виглядає з в’язаним дизайном.

Стильний зимовий манікюр часто роблять в синьо-блакитному поєднанні відтінків. Причому зовсім неважливо, буде це однотонне покриття або френч. На кожному з варіантів сніжинки добре виглядають.

Головне – прикрасити їх блискітками або стразами. Це допоможе домогтися трохи більш святкового ефекту на нігтиках. Для повсякденного життя рекомендуємо не використовувати такий активний декор.

Можливо, манікюр в чорному кольорі може здатися занадто похмурим, але тільки не в зимовому сезоні. Адже цей відтінок ідеально підходить для створення тематичного дизайну у вигляді сніжинок, ялинкових іграшок та багато чого іншого.

Тому не бійтеся робити щось нове для себе. За рахунок поєднання білого і чорного кольору манікюр виходить не настільки темним, як при однотонному покритті.

Насправді зробити святковий манікюр можна практично в будь-якому кольорі. Популярністю користується білий, бежевий, рожевий, сірий і фіолетовий колір.

Кожен з них є прекрасною основою для дизайну у вигляді сніжинок.

Що стосується додаткового декору, то нейл-майстри стверджують, що найоптимальніший варіант – стрази і блискітки. Найкраще їх вибирати в сріблястому або золотистому кольорі.

Не рідко використовується втирка, яка допомагає домогтися неймовірно красивого блиску.

Не варто забувати про різноманітний фольгований декор. Залежно від обраного виду, він дає абсолютно різний ефект. Простий лист фольги допомагає створити рваний дизайн, а скотч-стрічка ідеально підходить для чітких геометричних ліній. Для новорічного манікюру найбільш актуальним буде «бите скло».

Це невеликі шматочки фольги, які викладають на нігтьову пластину в хаотичному порядку. В результаті дизайн просто сяє і переливається різними відтінками.

У свою чергу, перламутровий лак з блискітками на нігтиках виглядає, як снігова заметіль. Такий варіант переважно вибирають для створення малюнку за допомогою стемпінгу.

Джерело

Поділись


Новини партнерів