Манікюр осінь 2019: омбре, що зачаровує

Однією з модних тенденцій манікюру в 2019 році є омбре.

Ця техніка нанесення кольорового покриття на нігті дозволяє реалізувати цікаві задумки дизайну і зробити нігтики яскравими, стильними та цікавими.

Даний нігтьової тренд не сходить з п’єдесталу ось уже кілька років!

Ця техніка нанесення кольору на нігті полюбилася дівчатам вже кілька сезонів тому і тільки розвивається і зміцнює свої позиції в нейл-арті.

Омбре добре поєднується з будь-якими декоративними елементами і може бути самостійним варіантом манікюру.

Хорошим варіантом манікюру в техніці омбре на короткі нігті буде горизонтальний градієнт. Це різновид омбре.

Перехід відтінків робиться зліва на право, а не зверху вниз. Можна використовувати 2 тони, які плавно змінюють один одного або кілька кольорів лаку.

Горизонтальний градієнт підходить не тільки для коротких нігтів. Довгі нігтьові пластини будь-якої форми теж підходять для цієї техніки.

Класичним варіантом манікюру в техніці омбре на короткі або довгі нігті є вертикальний градієнт.

Для того щоб градієнт виглядав свіжо, стильно і актуально, важливо правильно вибрати колірну палітру.

Для того, щоб створити гарний перехід від кольорового лаку до блиску або дзеркальної поверхні можна використовувати будь-який відтінок лаку і дзеркальну або перлову втирку в тій же кольоровій гамі.

Кольорове покриття в техніці омбре можна поєднувати з деякими видами декору для нігтів. Тут важливо не переборщити з декоративними елементами, щоб манікюр не виглядав важким і зайвим.

Поєднувати градієнт можна з наступним декором: стрази, кольоровий пісок або пудра, мінімальний флористичний декор, фольга або бите скло.

Любителям оригінальності варто звернути увагу на незвичайні техніки манікюру, які будуть гармоніювати з дизайном омбре на нігтях. Наприклад, голографічний або дзеркальний манікюр з ефектом омбре.

У 2019 не варто обмежувати себе тільки глянцевим покриттям. У моді буде також матовий ефект омбре в манікюрі, який дозволить тобі виглядати оригінально і яскраво.

Джерело

Поділись


Новини партнерів