Сучасний догляд за шкірою обличчя: важливі секрети від професіонала

Косметолог Карл Тавберідзе – про невід’ємні процедури для підтримки шкіри в тонусі.

Догляд за шкірою обличчя однаково важливий в будь-який час року, але восени і взимку ми згадуємо про нього особливо часто, так як шкіра починає обвітрюватися і лущитися, і ми не завжди правильно дотримуємося правил і етапів всіх найважливіших комплексів, які необхідні для підтримки бездоганного вигляду.

Домашній косметичний догляд

Багатоступінчастий домашній догляд необхідний і залежить, здебільшого, від дисципліни виконання процедур на щоденній основі в комплексному підході протягом дня. Шкірі необхідні такі засоби, як креми (денні і нічні), очищаючі лосьйони по типу шкіри, засоби для вмивання (гелі, пінки, скраби). На шкіру також необхідно впливати з різних сторін за допомогою масок для обличчя різної спрямованості (зволожуючі, підтягуючі, очищаючі і т. д.).

Загальні косметологічні процедури

Дані процедури періодично необхідні для професійного салонного догляду поза домом. Існують спеціальні косметологічні процедури, які спрямовані на глибокий вплив на шари шкіри, аналогам яких немає в звичному домашньому косметичному догляді. Наприклад, загальні процедури по шкірі (такі, як професійні чистки і пілінги); мезотерапевтичні коктейлі (спрямовані на відновлення процесів регенерації, скорочення зморшок і активацію власного колагену і еластину); біоверіталізанти (ін’єкції з гіалуроновою кислотою, спрямовані на зволоження шкіри); пептидні комплекси (спрямовані на профілактику передчасного старіння шкіри) і плазмоліфтінг (для підвищення еластичності і живлення шкіри).

Контурна косметологія

Впливає на ліфтинг і надає обличчю форми, гармонії, естетичності і краси. Для цього косметолог використовує філери на основі гіалуронової кислоти і ниткові методики, спрямовані на боротьбу з гравітаційним птозом і також допомагають позбутися від провисання. Косметологічні процедури з ботулотоксином в складі відмінно справляються з мімічними зморшками, пов’язаними з активним рухом м’язових волокон. А апаратна косметологія з використанням мікрострумів, лазерів і світлових хвиль впливає на глибокі шари шкіри і підшкірної клітковини, допомагаючи боротися з дуже глибокими зморшками, пігментацією, акне і нерівним кольором шкіри.

Джерело

Поділись


Новини партнерів