Топ-7 головних трендів макіяжу осінь-зима 2019

Макіяж – це краще доповнення образу. Навіть звичайний і непоказний одяг в поєднанні зі стильним макіяжем починає грати зовсім по-новому. Тому не відмовляйте собі в задоволенні зробити воістину трендовий образ.

Головне правило осіннього макіяжу 2019 – текстура, насиченість і легка брутальність. Розглянемо докладніше основні тренди мейк-апу нинішнього сезону:

Темна помада

Якщо влітку вона виглядала вельми неоднозначно, то восени і взимку губна помада насичених темних кольорів – це mast have для модниць. При цьому на очі можна взагалі не наносити туш, тіні і будь-яку іншу косметику, щоб не перевантажувати образ.

Стрілки

Не виходять з моди і улюблениці всіх жінок – стрілки. Вибирайте за своїм бажанням: тонкі і ледь помітні або товсті і важкі. І в тому, і в іншому варіанті не забувайте про симетрію.

Тіні

Знову в моду повернулися насичені відтінки тіней. Вибираючи відповідний колір, придивіться до рекомендацій інституту кольору Pantone. Ефектно виглядатимуть такі відтінки: туманно-синій, цейлонський жовтий, ультрафіолет, пелюстка крокусу, червоно-жовтий апельсин, зелений кетцаль, доблесний мак та інші. Ці кольори можна також можна використовувати в стрілках.

Рум’яна і хайлайтер

Жорсткий контуринг як і раніше вважається антитрендом, тому замість нього намагайтеся наносити трохи рум’ян і хайлайтеру. Це освіжає образ, підкреслює контури обличчя і надає зовнішньому вигляду особливої ​​жіночної привабливості.

Помада ягідних відтінків

Хто сказав, що ягідні відтінки потрібно застосовувати тільки в теплу пору року? Восени неймовірно соковито і цікаво виглядають помади малинового, ожинового, полуничного, смородинового кольорів.

Гліттер

Сміливим панночкам стилісти рекомендують придивитися до блискіток і гліттеру. При цьому радять не надто акуратно наносити ці засоби. Нехай вони будуть злегка недбалими, виходити за інші зони обличчя і навіть переходити на брови або повіки. Це буде дуже свіжо і неординарно.

Поділись


Новини партнерів