Англійська маска для усіх типів шкіри: рецепт, якому більше 100 років

Косметична індустрія стрімкими темпами крокує вперед. І, здається, з усіма цими пептидами, низькомолекулярними екстрактами і мікрокапсулами з активними компонентами в сироватках, лосьйонах і кремах ми взагалі можемо забути про безжальний вплив часу на шкіру. На жаль!

Інноваційні засоби по догляду за шкірою множаться, а жінки продовжують користуватися рецептами краси, які були відомі ще їх прапрабабусям. Тому, що вони ефективні!

Ми відшукали старовинний, але дієвий рецепт омолоджуючої маски. Відомо, що ще Анна Болейн, мати англійської королеви Єлизавети I, використовувала його для догляду за шкірою, щоб та залишалася якомога довше свіжою і пружною. Спробуйте і ви.

Зауважимо, що однозначно назвати цей засіб маскою не можна. Швидше, це програма по догляду за шкірою, що складається з чотирьох етапів. Проводити процедуру краще ввечері: під час сну шкіра інтенсивно відновлюється і оновлюється. Вранці ефект буде потроєний!

Вам знадобиться 4 чашки:

  • В першу помістіть 2 ст. л. товченої вівсяної крупи (пластівців) і 2 ст. л. рослинної олії. Ретельно все перемішайте.
  • У другу натріть 1 невелике яблуко без шкірки. Додайте до нього по 1 ч. л. лимонного соку і рідкого меду.
  • У третю чашку влийте 100 мл кефіру або кислого молока, додайте 1 ч. л. морської солі, перемішайте.
  • У четвертій чашці заваріть міцний ромашковий чай.

Вечірній ритуал краси:

  • Вміст першої чашки нанесіть на очищене обличчя, шию і область декольте.
  • Помасажуйте шкіру легкими рухами. Залиште засіб на шкірі на 5 хвилин.
  • Вівсяну суміш не змивайте, а нанесіть поверх неї вміст другої чашки. Ще раз помасажуйте шкіру, залиште склад на 5-7 хвилин.
  • За допомогою ватного тампона або губки, просоченої вмістом третьої чашки, зніміть маску з обличчя. Ще раз протріть шкіру змоченим в кефірі з сіллю ватним диском.
  • Змийте залишки кефіру ромашковим чаєм. Промокніть шкіру м’якою сухою серветкою.

Після процедури шкіра виглядає приголомшливо: оксамитовою, зволоженою і розгладженою. Колір обличчя значно поліпшується, пори стягуються, зморшки стають менш помітними.

Для накопичення ефекту проводьте процедуру 2 рази на тиждень протягом 2 місяців.

Краси і здоров’я Вам!

Джерело

Поділись


Новини партнерів