Манікюр 2019: стильний асиметричний френч

Асиметричний френч став неймовірно популярним останнім часом.

Представлена ​​техніка чудово виглядає як на короткій нігтьовій пластині, так і на довгій.

Ще одна перевага асиметричного френчу полягає в тому, що він неймовірно лаконічний. А це, в свою чергу, ідеальне рішення як для повсякденності, так для робочих буднів або вечірки.

 

Асиметричний френч може бути виконаний за допомогою одного кольору, двох, трьох і навіть більше.

Відрізняється від звичайного френча він тим, що посмішка виконана нерівним півколом і частіше нагадує трикутник. Таке рішення виглядає дуже оригінально, а фахівці, в свою чергу, постійно експериментують з цією технікою і розбавляють її новими варіантами оформлення.

У парі з асиметричним френчем можна нерідко побачити геометричні або тематичні візерунки.

Крім того, додається в манікюр і декор, наприклад, стрази, бусинки, скотч-стрічка, фольга, бите скло, пластівці-юки і різноманітні наклейки.

Цікаво, що сам асиметричний френч зустрічається в досить яскравих кольорах, що робить його ще більш привабливим.

При створенні такого манікюру завжди потрібно пам’ятати про гармонію. Адже, як показує практика, з техніками і декором в дизайні запросто можна переборщити.

Саме тому тим жінкам, які, крім асиметрії, хочуть бачити в своєму манікюрі, наприклад, малюнки, фахівці пропонують розміщувати останні на окремих нігтиках у вигляді цікавого акценту.

Асиметричний френч – це модно, стильно і оригінально.

Завжди потрібно пам’ятати про те, що представлена ​​техніка не така проста у виконанні, як здається. Саме тому довірити її виконання можна тільки професіоналові, який подарує вам гарний і гідний заздрості дизайн на нігтики.

Джерело

Поділись


Новини партнерів