Як прискорити ріст нігтів: 5 кращих домашніх способів

Багато жінок хочуть мати довгі і красиві нігті, але не знають, як можна їх відростити. Деякі в нетерпінні нарощують нігті, чим можуть ще більше нашкодити природним нігтям. Але для того, щоб мати здорові нігті, потрібно слідувати порадам, про які піде мова в даній статті.

Спосіб №1: надати нігтям форму

Щоб нігті добре росли і не ламалися, їм необхідно надати правильну форму. Не треба їх перепилювати і сильно спилювати. Відшарування країв нігтя знімається рухами зверху-вниз від вільного краю нігтя до кутикули. Манікюр в домашніх умовах потрібно робити за допомогою абразивної пилки, але в жодному разі не металевою.

Спосіб №2: робити ванночки для зміцнення

Прискорити ріст нігтів важливо, але довгими вони стануть тільки в тому випадку, якщо вони міцні. Багато жінок помічали, що на морі нігті ростуть швидше. Вся справа в морській воді. Відтворити таку атмосферу можна за допомогою морської солі. Ванночку треба робити на її основі, додавши в суміш ефірну олію або лимон. Ванночку робити 1-2 рази в тиждень по 10-15 хвилин. Все це позитивно позначиться на здоров’ї нігтів – зміцнить їх і прискорить ріст.

Спосіб №3: використовувати ефірні олії для кутикули

Два-три рази на день потрібно використовувати олію для кутикули. Вона в такому разі не буде сохнути, а бічні валики не загрубіють. Це полегшить процес видалення кутикули. А, можливо, її навіть не доведеться видаляти під час манікюру.

Спосіб №4: знайти хорошого майстра

Це досить складне завдання, яке вимагає належного підходу. Якщо ви збираєтеся покривати нігті гель-лаком, то це лише прискорить їх ріст. Вся справа в тому, що гель-лак допомагає захистити нігті від шкідливих впливів навколишнього середовища, наприклад, ударів, миття посуду та інших моментів. Якщо покриття буде проводитися неправильно, то це тільки погіршить їх стан. Тому важливо знайти майстра-професіонала.

Спосіб №5: курс вітамінів

Харчування є важливою складовою швидкого росту нігтів. Іноді його буває недостатньо для нігтів і їх краси, тоді на допомогу повинні прийти вітаміни. Пропивши курс таких речовин, ви помітите, що нігті і волосся стали міцнішими і почали краще рости.

Джерело

Поділись


Новини партнерів