5 головних принципів антивікового макіяжу

У будь-якому віці жінка бажає залишатися жінкою. І хоча стереотипи на кшталт «зморшки нікого не прикрашають» залишилися в минулому, прекрасна стать людства намагається підтримувати свою молодість косметичними прийомами. Провідні візажисти світу поділилися кількома тонкощами макіяжу, який допоможе приховати вікові недосконалості на шкірі.

Правильно використовуйте тональні засоби

З віком тон нашого обличчя стає нерівним, стають більш помітними пори і мімічні зморшки. У таких випадках проблему потрібно приховувати не локальним нанесенням коректорів, а вирівняти мікрорельєф обличчя. Вибирайте тональні креми щільної текстури, додавши в них трохи рідкого хайлайтеру. Наносити засіб на обличчя варто м’яким пензликом, щоб тон ліг рівно, і шкіра набула легкого ефекту сяйва.

Не варто наносити засоби з блиском на місця, де є зморшки

Блискучі тіні акцентують на собі увагу, тому їх рекомендується наносити лише на внутрішній куточок ока або середину повіки. Зовнішній куточок ока краще опрацьовувати матовими тінями.

Відмовтеся від консилеру

З віком шкіра втрачає пружність і покривається зморшками. Найбільш проблемна зона, як відомо – це очі. Щоб не підкреслювати вікові зміни на обличчі, не застосовуйте консилер в зоні очей. Якщо темні кола йому і вдасться приховати, то западини він просто заб’є. Якщо ви ще не наважилися відмовитися від даного засобу, вибирайте легкі кремоподібні текстури.

Користуйтеся тушшю

Густі і темні вії – відмінний спосіб приховати зміни на шкірі очей. При цьому вибирайте той засіб, який і об’єму надає, і подовжує, і містить комплекс вітамінів. Ретельно опрацьовуйте прикореневу зону вій, щоб погляд здавався більш розкритим.

Опрацьовуйте шию і декольте

Багато жінок забувають про те, що цілісним макіяж виходить лише тоді, коли в образі існує баланс. Тому обов’язково припудрюйте шию і декольте. При необхідності – використовуйте для їх опрацювання бронзуючі засоби і тональні основи.

Джерело

Поділись


Новини партнерів