5 секретів краси: як економити і виглядати «дорого»

На жаль, економічна криза торкнулася всіх сфер нашого життя, і б’юті-індустрія не стала винятком. Якщо ти не готова витрачатися на дорогу косметику, але хочеш виглядати «дівчиною на мільйон», просто використовуй наші корисні лайфхаки.

Зроби власний тональний засіб

База будь-якого макіяжу – ідеальний тон шкіри. На жаль, але недорогі тональні основи рідко справляються з цим завданням. Головний недолік засобів економ-класу – дуже щільна текстура і неприродний відтінок. Щоб вирішити цю проблему і створити власний тональний засіб, просто змішай улюблений і перевірений зволожуючий  та маскуючий креми в пропорції один до одного.

В результаті ти отримаєш щось схоже на легкий CC-крем, який і зволожує шкіру, і приховує недоліки, і виглядає натурально – як дорогий засіб. Наносити його потрібно на чисту шкіру обличчя перед тим, як робити макіяж.

Ідеальна чорна підводка

Якщо ти заощадила на чорному олівці для очей, а тепер про це шкодуєш, то не поспішай викидати невдалу покупку. Найчастіше недорогі олівці бувають занадто твердими, що дарує неприємні відчуття при нанесенні на повіки, та й чорний колір недостатньо насичений. Виправити це можна за допомогою … запальнички! Так-так, тобі не почулося, звичайної запальнички. Ми, звичайно, не радимо малювати стрілки вугіллям, як красуні в кам’яному столітті, але вогонь здатний реанімувати твій олівець. Нагостри його і кілька секунд потримай кінчик грифеля над полум’ям, потім дай трохи охолонути. Завдяки впливу температури олівець стане м’якшим, а колірні пігменти активізуються – ти зможеш намалювати ідеальну лінію.

Старий пензлик, нова туш

Часто секрет нанесення дорогої туші не в її чудовому складі, а в правильному пензлику. Тобі потрібно витратитися на туш для вій всього один раз, підібравши для себе ідеальну кисть. А потім ти можеш купувати більш дешеві варіанти, але наносити їх улюбленим інструментом. Відмовитися від дорогої туші ти можеш на користь демократичних марок. Головне – вибирай перевірені гіпоалергенні засоби, які не зашкодять твоїм очам.

Ефект дорогої помади

Одним з головних трендів показів весна-літо – 2018 була злегка розмазана червона помада, як ніби ти щойно цілувалася з бойфрендом. Щоб недорогий засіб виглядав так само ідеально, як у моделей провідних брендів, навчися правильно фарбувати губи.

Для початку нанеси перший шар помади, не використовуючи контурний олівець. Акуратно промокни губи серветкою, потім додай другий шар. Цей нехитрий спосіб дозволить тобі досягти потрібного ефекту, і навіть найбільш простий засіб буде триматися набагато довше.

Використовуй дорогий засіб в останню чергу

Цей б’юті-секрет істотно спростить твоє життя і допоможе помітно заощадити на косметиці. Просто візьми за правило використовувати дорогі і більш якісні засоби в найостаннішу чергу – як фінальний штрих. Наприклад, ти запросто можеш помити голову звичайним шампунем з мас-маркету, але заверши процедуру нанесенням ефективної маски. Або, закінчивши робити макіяж, злегка припудри обличчя улюбленою пудрою – ось на ній вже точно не варто економити.

Словом, не бійся змішувати в своєму арсеналі дешеві і дорогі засоби!

Джерело

Поділись


Новини партнерів