Процедура ламінування волосся: користь і шкода

Ламінування волосся – одна з найпопулярніших салонних процедур по догляду за волоссям. Вона обволікає кожен волосок невидимим серпанком, завдяки якому додається об’єм, блиск і гладкість. Ефект тримається близько місяця.

Таку процедуру можна зробити в домашніх умовах або за допомогою професійної руки майстра. Крім того, виробники випускають спеціальні набори косметики, які полегшать завдання. Поговоримо?

Навіщо робити ламінування волосся

Ламінування волосся додає волоссю блиску, гладкості і товщини. Таку процедуру бажано робити для пористого і ушкодженого волосся. Вона допоможе зміцнити волосяні цибулини і зробить відтінок більш насиченим. Важливо пам’ятати, що ламінування не має лікувального ефекту, але миттєво перетворює вашу зачіску.

Нюанси ламінування волосся

Розберемо деякі нюанси цієї процедури. Якщо ви часто змінюєте свій колір волосся, тоді з цим будуть проблеми (небажано робити фарбування). Зробити хвилю або локони теж буде проблематично. Якщо ви хочете, щоб ефект ламінування тримався довше, доведеться звести до мінімуму використання засобів для укладання зі своєї косметичної полиці. Підберіть свій новий догляд. Бренди випускають продукти, які допоможуть уникнути передчасного походу в салон.

Чи шкідливо робити ламінування волосся?

Абсолютно безпечно при використанні якісних б’юті-продуктів. Виберіть майстра, який зможе професійно зробити дану процедуру.

Ламінування волосся можна зробити в домашніх умовах за допомогою желатину або кокосового масла. Також ви можете придбати спеціальні косметичні набори від різних брендів або просто окремі продукти (шампунь, бальзам або спрей).

Джерело

Поділись


Новини партнерів