П’ять помилок в догляді за волоссям: як відростити волосся

Догляд за волоссям включає в себе багато пунктів, починаючи від температурного режиму води, закінчуючи вибором правильної гребінця. Звучить дуже просто? Здавалося б, прості маніпуляції, але вони забирають досить багато часу. Особливо вранці, коли потрібно бігти на роботу і нічого не встигаєш.

Розберемо п’ять головних помилок, які заважають вам відростити довге волосся!

1. Миєте голову гарячою водою

Для того, щоб мати гарне блискуче волосся, потрібно навчитися контролювати температурний режим води, а контрастні переходи теплої і злегка холодної води стимулюють ріст.

2. Використовуєте шампунь для волосся один раз

Будь-який шампунь потрібно наносити двічі. Перший раз- для очищення від бруду, а другий – для отримання бажаного ефекту (наприклад, відновлення волосся). Найкраще мати пару баночок в своєму арсеналі і чергувати їх час від часу. Це не буде викликати звикання і пересушувати волосся.

3. Носите рушник на голові?

Це зручно, але провокує ламкість і посічені кінчики. Вихід є! Дайте волоссю підсохнути (10-15 хвилин). Просто промокніть рушником (краще за все з мікрофібри). Саме цей матеріал найменш травмує кутикулу. У вас буде час зробити каву, а потім приступити до гарячої укладки.

4. Вам не потрібна олія для волосся

Вам не потрібна олія для волосся, вона ж все одно не врятує вже пошкоджене волосся. Олія містить дуже багато корисних компонентів, які відновлюють, живлять і насичують волосся. Відмінна альтернатива звичайному термозахисту.

5. Ви користуєтеся найдешевшим гребінцем для волосся

Хто б міг подумати, що гребінець для волосся стане “перешкоджати” росту волосся. Хороший аксесуар буде не тільки розплутувати волосся, але і масажувати шкіру голови (за рахунок зубчиків), що активізує проникнення будь-яких компонентів косметичних засобів. Наприклад, ампул від випадання.

Джерело

Поділись


Новини партнерів