Названа універсальна стрижка, яка підходить всім жінкам

При виборі модної стрижки багато жінок починають вишукувати ту стрижку, яка ідеально їм підійде. І так, така стрижка існує! Стилісти пропонують звернути увагу на стрижку боб, адже вона підійде абсолютно будь-якого типу обличчя. Також ви можете не переживати, стрижка боб підійде жінкам будь-якого віку. Стрижка боб вважається універсальною через те, що підходить будь-якій формі обличчя і типу волосся: від кучерявого до тонкого і позбавленого об’єму.

При виборі стрижки боб зверніть увагу на довжину: коротка до вух, до лінії підборіддя або до плечей. Також стрижку боб можна виконати як одним зрізом, так і створити модне градуювання кінчиків, що виглядає досить ефектно. Універсальна стрижка боб також добре виглядає в тандемі з чубчиком: прямий, косий, рваний або подовжений.

До речі, стрижка боб дуже легка в укладанні: слід просто висушити волосся феном, нахиляючи голову вниз. Також існує безліч варіантів зачісок на стрижку боб: можна заплітати коси, вирівнювати або трохи підкручувати волосся плойкою.

Джерело

Поділись


Новини партнерів