Допоможи собі зберегти молодість та красу шкіри з Panasonic F-VXK70R

Щоб зберегти молодість та красу, ти записуєшся до косметолога, щодня доглядаєш за своєю шкірою, вживаєш здорову їжу, ведеш активний спосіб життя. Ти вчиш того ж самого своїх дітей, дбаєш про здоров’я близьких. Але, напевно, постійно забуваєш про найважливіше: повітря, яким ти дихаєш.

Ми настільки не помічаємо повітря, що абсолютно не пов’язуємо його якість з виникаючими проблемами зі здоров’ям, недугами, головним болем, сухістю шкіри і очей, тьмяним кольором обличчя, забитими порами, алергією. Занадто сухе повітря сприяє електризації волосся, їх ламкості, появи лупи, ти постійно облизуєш губи, від чого вони тріскаються. Особливо сильно ці зміни стають помітні з початком опалювального сезону. Втім, влітку спека і кондиціонери також створюють плачевну картину, висушуючи повітря в будинку. Що ж робити? Створити у своєму будинку оазис чистого, зволоженого і корисного повітря за допомогою кліматичної техніки!

Представляємо твоїй увазі кліматичний комплекс Panasonic F-VXK70R, який включає в себе функції зволожувача, очищувача і іонізатора. Це потужний засіб і твій вірний помічник у боротьбі за молодість, красу і здоров’я. Унікальна технологія гидрації Nanoe дозволяє підтримувати ідеальний водний баланс твоєї шкіри 24 години на добу. Найдрібніші частинки чистої води створюють на твоїй шкірі мембрану, яка не допускає втрату вологи. В результаті, вже через 15 хвилин після включення кліматичного комплексу ти відчуєш свіжість, підтягнутість і тонус. Nanoe-частинки не змінюють рівень pH твоєї шкіри, він залишається на природному рівні 5,5 і так само ефективно протистоїть бактеріям і подразненням. Тепер ти можеш відмовитися від зволожуючого крему!

Panasonic F-VXK70R оснащений об’ємним водним баком, тобі не доведеться турбуватися про його постійне наповнення і очищення. Спеціальний зволожуючий фільтр FUSION пропускає до 700 мл води на годину, забезпечуючи постійно високий рівень присутності Nanoe-частинок в повітрі.

Інтуїтивно зрозуміле управління Panasonic F-VXK70R дозволить тобі за пару хвилин налаштувати кліматичний комплекс. А спеціальна програма запам’ятає твій ритм життя і автоматично підлаштується під нього.

  • Стильний чорний або шоколадний корпус виконаний в кращих традиціях японського мінімалізму, цей прилад легко впишеться в будь-який інтер’єр, стане його незамінним супутником і родзинкою. Вбудовані в корпус коліщатка дозволять тобі без зусиль переміщати очищувач по всьому приміщенню.
  • Комплекс оснащений делікатною LED-підсвіткою в нижній частині, яка сигналізує про рівень забрудненості повітря в приміщенні, щоб ти завжди була в курсі того, чим ти і твої близькі дихають.
  • Рівень шуму Panasonic F-VXK70R настільки низький, що ти легко можеш встановити його в спальні, і твій здоровий, міцний сон нічого не потурбує.

Кліматичний комплекс забезпечує безперервну 3D циркуляцію зволоженого повітря, що дозволяє не тільки підтримувати ідеальний рівень вологості для твоєї шкіри, але і видаляти сторонні запахи і алергени. Залишайся молодою, здоровою і красивою!

Більше інформації про очищувачі повітря ви зможете знайти на http://panasonic.promo

Поділись


Новини партнерів