Світлана Тарабарова втретє стане мамою

Кожне підтвердження того, що життя триває, незважаючи на війну, викликає радість. Цього разу всіх порадувала співачка Світлана Тарабарова, яка виступає під концертним ім’ям TARABAROVA. 32-річна поп-артистка у своїх соцмережах поділилася новиною про третю вагітність. Світлана виклала в Instagram фото з тестом та лаконічним коментарем #життя триває 3:0.

У Світлани вже є двоє дітей: 4-річний син Іван та 2-річна донька Марія. Ну, а через якийсь час цю компанію поповнить ще один маленький українець. Сподіваємося, що дитина народиться в Україні, яка вже перемогла у війні.

Нагадаємо, що співака TARABAROVA у 2016 році вийшла заміж за свого концертного директора Олексія Бондаря, який старший за Світлану на 14 років.

Співачка поки не коментує стать майбутньої дитини та термін вагітності. Але, судячи з її біографії, період вагітності завжди йшов на користь її творчим досягненням. Будучи вагітною другою дитиною TARABAROVA, наприклад, написала альбом “23:25”, випустила кілька пісень та відеокліпів і, навіть, знялася у реаліті-шоу “Декрет уже не секрет”.

Скажімо прямо, в умовах війни, ракетних обстрілів, відключення світла та води, народжувати дітей – це досить сміливе рішення, але й Світлана завжди була справжнім бійцем. З початку цієї війни вона багато їздила з концертами для військових і зараз, як відомо, зупинятися не збирається.

Найгірше те, що велика родина Тарабарової після початку війни залишилася без дому.

У 2020 році Світлана та Олексій, втомившись жити в орендованому житлі, купили будинок у кредит. Однак цього літа в одному з інтерв’ю TARABAROVA зізналася, що вони з чоловіком прийняли рішення продати будинок, оскільки грошей, щоб виплачувати великий кредит, у них немає.

“Шоу-бізнес помер 24 лютого. Нам потрібно віддавати кругленьку суму, а ми не знаємо, де взяти ці гроші. І ухвалили рішення, що продаватимемо, шукатимемо людину, яка забере в класні руки те, що ми створили з любов’ю”, – З жалем сказала TARABAROVA.

Але можливо тепер, коли стало відомо, що пара чекає на третю дитину, вони знайдуть рішення і все-таки збережуть будинок для себе та дітей.

Поділись


Новини партнерів