Jerry Heil стала номінанткою престижної європейської премії

У Парижі оголосили номінантів щорічної премії Європейського союзу в галузі сучасної музики Music Moves Europe Awards – 2023. Її мета – відзначити нових європейських артистів та надати їм підтримку у розвитку їхньої міжнародної кар’єри.

Серед претендентів на здобуття престижної нагороди опинилася українка Jerry Heil. Співачка спробує привезти перемогу Україні, як це зробив гурт Kalush Orchestra на пісенному конкурсі «Євробачення» у травні цього року.

«Сьогодні вона надихає мільйони глядачів на YouTube своїми піснями та каверами. І вона надсилає світові важливе повідомлення проти війни разом із попередньою лауреаткою премії MME Alyona Alyona», – йдеться на сайті Music Moves Europe Awards.

Окрім українки Jerry Heil на Music Moves Europe Awards, номіновано ще 14 молодих виконавців з різних країн Європи. Переможців оголосять 19 січня 2023 року у Гронінгені, Нідерланди. В якості призу кожен з них отримав по 10 тисяч євро.

Додамо, минулого року лауреатом премії Music Moves Europe Awards була українська хіп-хоп співачка Аліна Паш, а в 2021-му перемогу здобула реп-виконавиця alyona alyona.

Поділись


Новини партнерів