Українська телеведуча Іванна Онуфрійчук показала своє “місце сили”

Одним із дієвих способів заповнити запаси життєвих сил вважається відвідування «місця сили». Таких місць на Землі доволі багато. Головне – спробувати знайти своє. Потрапляючи в такі зони, людина немов перероджується, у неї відкривається друге дихання.

Телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка з перших днів війни займається волонтерською діяльністю на підтримку українського народу, назвала своє «місце сили». Так, на своїй сторінці в Instagram 36-річна теледіва опублікувала пост, в якому повідомила, що її джерелом сили та енергії є Йосафатова долина (Долина хрестів). Вона знаходиться у Вінницькій області та входить до числа святинь Української Православної церкви.

«Коли я їхала цього разу в Україну, достеменно знала, що хочу відвідати долину Йосафата. Це святе місце. Тут я забуваю про все. У мене відключається мозок і тіло, а душа оголюється. Я намагаюся максимально перейнятися атмосферою та силою цього місця. Не просто так воно для мене є особливим. Вперше я відчула його силу, зовсім маленькою. Тоді я часто хворіла, а мама привозила мені цілющу воду з джерела на долині, якою поїла і купала мене. Цього разу я чітко відчувала, що маю заїхати сюди. Помолитися, звільнити свої думки та біль. Звісно, ​​боліти менше за мою країну не стало. Але я відчула в собі ту особливу енергетику, якої так не вистачало весь цей час, із молитвою попросила про мир на нашій батьківщині», – зазначила ведуча.

Поділись


Новини партнерів