Григорій Решетнік разом з сім’єю повернулися в Україну

Григорій Решетнік та його сім’я, які нещодавно поїхали до Польщі, зіштовхнулися з хвилею недоброзичливих коментарів від хейтерів. Останні дорікали родині за радісні фото на тлі варшавських будинків та у “втечі” за кордон у воєнний час.

Згодом Григорій Решетнік виклав відеозвернення, в якому описав мету своєї поїздки. Телеведучий сказав, що сім’я виїхала з України ненадовго. Він збирався безкоштовно взяти участь у заході на користь нашої країни. Та й діти, додала його дружина, зможуть розвіятись після реалій на Батьківщині. Після виконання філантропського завдання Решетніки пообіцяли повернутися.

Тепер у себе в Instagram чоловік опублікував те, як він співає “Ой, у лузі червона калина”. При цьому у геолокації вказав Україну.

“Доброго ранку, Україно. Ми вдома”, – підписав чоловік свій 34-секундний кліп.

Виконавши фрагмент пісні, Решетнік додав, що під час нетривалого перебування в Польщі він встиг скучити за рідною землею.

“Скучив за Карпатами, Україною! Решетнік family вже повернулися, щоб разом боротися за незалежність! Тому що разом ми – сила! Україна вільна і незламна!”
Після появи на відео Григорія в спортивках і футболці в кадрі також з’явився придорожній білборд з написом про шлях того самого російського корабля.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Григорій Решетнік • RG (@grisha_reshetnik)

Христина Решетнік також опублікувала знімки на тлі Карпат, які підписала:

“Сьогодні зустрічала сонце на рідній землі. Ми вже в Україні. І це такий кайф – бачити цю красу та дихати нашим повітрям”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Chrystyna Reshetnik (@kristina_reshetnik)

Поділись


Новини партнерів