Злата Огнєвіч розповіла про неприємний інцидент, який трапився з нею в США

Відома українська співачка та заслужена артистка АР Крим Злата Огнєвіч розповіла про конфлікт із таксистом у США. В інстаграм-історіях виконавиця виклала кілька роликів на цю тему.

За словами співачки, вона запізнювалася в аеропорт через те, що на них “напав американський расист”. Судячи з розповіді Злати, мова, звичайно ж, йшла не про расиста, а про ксенофоба або, навіть, українофоба.

“Ми з групою запізнюємося в аеропорт, тому що просто зараз на нас напав американський расист”, – сказала Огнєвіч.

В іншому відео учасниця “Євробачення” розповіла, що вони звернулися до служби перевезень. На виклик приїхав літній чоловік. 10 хвилин Злата спілкувалася зі своїми компаньйонами українською.

“І раптом він нам видає, що він нас зараз висаджує біля залізничної станції, тому що він більше не бажає чути мову, якою ми спілкуємося. Ми просто тупо в шоці. На запитання “ви що, расист”, чоловік відповів: “Так я – расист. Я вас ненавиджу, ви погано поводитесь. Це неввічливо у моїй присутності, у присутності мене американця, спілкуватися вашою недостойною мовою””.

Злата додала, що з таким зіткнулася вперше у житті. У жодній країні такого з нею не відбувалося. Але в аеропорт вони встигли: у іншого водія-американця претензій до їхньої мови та походження, мовляв, не було.

Поділись


Новини партнерів