Дмитро Ступка назвав справжню причину розлучення із дружиною

Зірка українського телебачення Дмитро Ступка перебуває у Америці. Туди вони із сім’єю переїхали восени минулого року, а 31 грудня Поліна Логунова повідомила актору несподівану новину.

“Ми не живемо разом з Нового року. Тоді вона мені повідомила, що познайомилася з американцем, і все сказала: “Діма, я тебе більше не люблю”, – розповів ведучий і актор Дмитро Ступка”. – Але ми досі одружені – офіційно не розлучені. Тому що в Україні війна, а в Америці розлучатись ми не можемо, бо я громадянин України, наша донька Богданка теж. І оскільки вона неповнолітня дитина, треба розлучатися лише на території України”.

Актор офіційно стверджує, що його дружина почала стосунки тоді, коли вони ще жили разом. Але додає, що підтримує Поліну Логунову, приймає її рішення та розуміє, чому так склалося.

“Вона познайомилася з молодим чоловіком, і вони закохалися одне в одного. Таке буває, я по собі знаю – нічого страшного. Вона закохалася, захотіла залишитися в Америці, їй там подобається, клімат, кар’єрний зріст, американець… Вона таким чином швидше вивчить мову. Бо зі мною так не вийде, як з американцем, – ділиться Дмитро Ступка з журналістами каналу “Україна” – Вони хочуть одружитися, нехай їм Бог дасть щастя, здоров’я, нехай допомагає… Я дійсно нічого не маю проти, це її життя, її вибір. Вона хоче те, що я, наприклад, не можу дати їй зараз, а та людина дасть”.

Поки триває процес розлучення, колишні підтримують зв’язок і намагаються створити нові дружні відносини.

“Навіщо нам сваритися? Життя триває, а все це нормально – люди розходяться-сходяться… У нас нормальні стосунки, у нас спільна дочка. Звичайно, зараз не так як раніше спілкуємося, але я часто телефоную до Богданки, розмовляємо по відеозв’язку. Я тільки бажаю їм удачі, щоб вони там зачепилися”, – коментує актор.

Поділись


Новини партнерів