Лідер гурту “Бумбокс” записав відеозвернення до російських окупантів

Андрій Хливнюк, який поповнив лави столичної тероборони, залишив у себе в Інстаграмі послання для російських окупантів. Вокаліст “Бумбоксу” зазначив, що входить до підрозділу “Софія”.

“Тільки сьогодні я побачив кілька ваших машин, що згоріли, і мертвих ваших російських окупантів, які дуже сильно хотіли не в гості, а приїхати і нав’язати нам свій “русский мир” так званий. Тільки сьогодні двічі до мене підходили люди і намагалися віддати останнє – маленька дівчинка підходила на вокзалі з мамою просто обійняти солдата українця і дати йому шоколадку, бо вони вас бояться, окупанти *б*ні, б*ять. Їдьте додому”, – описав Хливнюк “привітну” зустріч росіян зі зброєю в Україні.

За словами артиста, агресорів “ждуть у кожному будинку”. Але не для приємної зустрічі:

“Якщо ви солдати і вас послали вбивати, окупувати Україну, – йдіть у дисбат, вашу маму, інакше ви всі тут згорите. Вас тут чекають у кожному будинку, у кожному вікні. Остання навіть найвтомленіша старенька бабуся вас буде бити черпаком, лопатою буде намагатися вас убити, ви зрозуміли? Вас спалять за те, що ви робите сьогодні. Ви бомбите моє місто, мій Київ. Це не дозволено”, – сказав Хливнюк.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Бумбокс (@boomboxfamily)

Поділись


Новини партнерів