Кім Кардаш’ян дала інтерв’ю Vogue і розповіла про причини розлучення з Каньє Вестом

Кім Кардаш’ян знялася для обкладинки березневого номера американського Vogue і дала виданню інтерв’ю, в якому розповіла про життя після розлучення з Каньє Вестом, виховання дітей та своє відчуття віку. Кім пояснила, чому вирішила розлучитися із чоловіком:

Я довго намагалася робити інших людей щасливими. За останні два роки я прийшла до того, що зроблю себе щасливою. Хоча це призвело до багатьох змін та розлучення, я вважаю, що треба бути чесною із собою у цьому питанні. Я вибрала себе, – розповідає вона.

Новий розділ життя Кім збирається присвятити собі: вона змінила номер телефону, встає о 5:30 ранку, щоб позайматися спортом, їсть рослинну їжу та навчається у юридичній школі. Зірка ділиться своїми планами на найближчий час:

Я збираюся правильно харчуватися, займатися спортом, веселитися та проводити більше часу з дітьми та людьми, які роблять мене щасливою. І відкладу убік телефон.

Кім також дала важливу пораду з виховання дітей після розлучення:

Тобі може бути боляче, ти можеш злитися, але для дітей тато завжди має бути найкращим. Переконайтеся, що ви підтримуєте колишнього партнера у питаннях, що стосуються ваших дітей, незалежно від того, через що ви проходите особисто,

– пояснила Кім.

Каньє Вест вже відреагував на нове інтерв’ю Кім: він опублікував в інстаграмі пост із кадрами з фотосесії, на яких Кім знято разом з дітьми, і підписав його так:

Господи, будь ласка, поверни мою сім’ю.

Розлучення з Кім дається Каньє Весту важко, і він робить суперечливі заяви: то говорить про возз’єднання та погрожує її новому бойфренду Піту Девідсону, то свариться з нею через дітей і представляє публіці свою нову дівчину Джулію Фокс.

Читайте також: Адель з’явилась на публіці у сукні українського бренду

Поділись


Новини партнерів