Поява Алека Болдвіна на кінофестивалі обурила громадськість

Організатори Міжнародного кінофестивалю у Боулдері (BIFF) оголосили, хто стане почесним гостем цього року. Честь випала сумнозвісному Алеку Болдвіну. В рамках заходу буде показано три фільми, які, за словами актора, вплинули на нього. Потім Болдвін візьме участь у обговоренні картин із відвідувачами та відповість на всі питання про програму фестивалю.

Після трагедії на знімальному майданчику фільму Rust, внаслідок якого загинула оператор Галина Гатчинс, Алек Болдвін намагався уникати публічних виходів. Майбутній фестиваль має стати першою великою подією у його кар’єрі за останній час. Директор BIFF, Кеті Бек, зазначила: «Для нас велика честь, що цього року Алек приєднається до нас та поділиться деякими зі своїх улюблених фільмів».

У свою чергу, багато інтернет-користувачів висловилися проти присутності Болдвіна на фестивалі. На думку коментаторів, було недоречно запрошувати того, чия невинність ще перебуває під питанням. «Ви дійсно обрали людину, яка підстрілила двох колег і є учасником кримінального розслідування в якості спеціального гостя?», — обурилася у своєму Twitter-акаунті акторка Елізабет Інгрем.

Поділись


Новини партнерів