Гаррета Хедлунда затримали у нетверезому вигляді після розлучення з Еммою Робертс

Актора Гаррета Хедлунда заарештовано за появу в громадському місці в стані сильного алкогольного сп’яніння. Інцидент стався невдовзі після розлучення Гаррета з Еммою Робертс — через рік після народження їхнього сина. За даними порталу TMZ, актора затримали та доставили до поліцейської дільниці, виписавши штраф 2 тис. доларів.

Проблеми із законом у Гаррета вже не вперше. У 2020 році його вже заарештовували, і теж через зловживання алкоголем: актор сів за кермо у нетверезому стані. Його звільнили під заставу до судового засідання. Після суду Хедлунд вирішив боротися із залежністю та вирушив на лікування.

Роман Гаррета та Емми розпочався у 2019 році. Заради Хедлунда актриса розірвала заручини з актором Еваном Пітерсом, з яким зустрічалася близько семи років.

Наприкінці 2020 року Емма та Гаррет стали батьками: на світ з’явився їхній син Родос. Проте кілька днів тому стало відомо, що актори вирішили розлучитися. Ще до народження дитини ходили чутки, що стосунки пари стали напруженими. Як повідомляють інсайдери People, вони розлучилися кілька тижнів тому.

Незадовго до оголошення про розрив Гаррет представив свій дебютний сингл. “Прощаючись із тобою, я зізнався, що теж люблю тебе. Я знаю, ти це почула”, – співає актор у своїй пісні. Передплатники прокоментували перший трек Хедлунда у його інстаграмі, який він завів шість днів тому. На думку шанувальників, у пісні актор поділився своїми переживаннями після розлучення.

Поділись


Новини партнерів