Каньє Веста підозрюють у нападі на фаната. Йому може загрожувати півроку в’язниці

Репера Каньє Веста підозрюють у нападі на фаната, який хотів попросити автограф. Ролик із інцидентом поширив таблоїд TMZ. Сам момент атаки на відео не потрапив, але свідки стверджують, що репер нібито штовхнув чоловіка, а потім двічі вдарив. В опублікованому відео постраждалий вже лежить на тротуарі, а сам Каньє намагається втекти з місця події. Його заспокоює жінка, яку в мережі називають двоюрідною сестрою Каньє.

Дай мені руку, я – твоя сім’я, припини! — каже жінка.

У відповідь Каньє кричить, щоб вона відійшла від нього.

Як повідомляють ЗМІ, інцидент стався о третій годині ночі біля клубу в Лос-Анджелесі. Декілька фанатів чекали репера і хотіли взяти автограф. Каньє їм відмовив і попросив не знімати, сказавши, що вони не знають, що з ним зараз відбувається. Один із фанатів нібито сказав, що сімейні проблеми бувають у всіх, після чого й одержав кілька ударів.

У прес-службі поліції Лос-Анджелеса журналістам уже заявили, що розпочали розслідування. Сам Вест те, що сталося, не коментував. Якщо все підтвердиться, Каньє можуть звинуватити в нападі невеликої тяжкості. Максимальне покарання за такий злочин – шість місяців ув’язнення.

У житті Каньє останнім часом справді відбулися серйозні зміни. Минулого року дружина репера Кім Кардаш’ян подала на розлучення. Вест кілька разів намагався її повернути, звертаючись до неї публічно. Але його прохання вона не почула — зараз Кім зустрічається з Пітом Девідсоном. Каньє теж намагається налагодити особисте життя. Нещодавно він підтвердив роман із актрисою Джулією Фокс, якій уже подарував цілий гардероб одягу, зокрема з речами брендів, які носила Кім.

Читайте також: Алан Бадоєв розповів, як відсвяткував своє день народження

Поділись


Новини партнерів