Алан Бадоєв розповів, як відсвяткував своє день народження

Напередодні свій день народження відзначав один із найвідоміших кліпмейкерів України Алан Бадоєв. Йому виповнився 41 рік.

З цієї нагоди він вирушив у екзотичну подорож. Провівши понад 20 годин у дорозі, він прибув до місця призначення – дикі джунглі Коста-Ріки.

Проте, складна дорога до пункту призначення виявилася далеко не єдиним випробуванням режисера. Там йому довелося пережити харчове отруєння, яке Алан сприйняв філософськи.

«Сенс цього отруєння був у тому, щоб я влаштував собі разом із фізичним ще й ментальне чищення», – зазначає режисер.

Кульмінаційним моментом дня народження в джунглях Коста-Ріки стала зустріч із цілою зграєю мавп-ревунів, що видають крик, який чути на відстані кількох кілометрів. Бадоєв і на це відреагував дуже спокійно.

«Гучні крики цих створінь о 6-й ранку спочатку сильно мене злякали, а потім вказали на те, що моя мета досягнута. Я готовий почати свій 41-й рік у гармонії з природою та наповнити себе до шийки новими враженнями. Просто жити – це і є щастя, а жити та створювати щось – велика приємна відповідальність. Важливо дарувати кохання, важливо бути чесним, важливо просто бути», – резюмував Бадоєв.

Читайте також: Катерина Осадча та Юрій Горбунов поділилися світлинами з відпочинку

Поділись


Новини партнерів