Меган Фокс виходить заміж за Колсона Бейкера

Меган Фокс та Колсон Бейкер (відомий також під псевдонімом Machine Gun Kelly) готуються до весілля. Пропозицію Колсон зробив ще 11 січня, але розповіли про це закохані лише зараз.

Кільце для заручин виготовлено на замовлення і дуже символічне. У ньому поєднуються діамант і смарагд (камені — талісмани Колсона та Меган), обрис каменів нагадує серце, а самі вони символізують злиття двох душ. Меган і Колсон, говорячи про свої стосунки, не раз згадували саме про душевну спорідненість.

Після красивого і цілком традиційного ритуалу з кільцем (Колсон став перед коханою на коліно) вони випили кров один одного. Принаймні про це у своєму дописі розповіла Фокс. Подібні практики у спільному житті зірок вже теж були. Наприклад, минулого року Бейкер розповів, що носить амулет із краплею крові коханої.

У липні 2020 року ми сиділи під цим деревом і чекали на диво. Ми не уявляли, з яким болем ми зіткнемося за такий короткий, гарячковий період часу. Не підозрювали про жертви, яких вимагають від нас стосунки, але були п’яними через любов. І нашою кармою. І ось через півтора роки, хоч в цей період було і пекло (і його ми пройшли разом), і сміх, так часто, як ніколи в моєму житті, він запропонував мені вийти за нього заміж,— написала Меган, згадавши, як розвивалися їхні стосунки.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Megan Fox (@meganfox)

Раніше Фокс часто говорила, що її зустріч із Колсоном кармічна, а їхні стосунки — особливі.

Здається, що має бути світло, але ми разом йдемо до пекла. Це точно екстаз та агонія. Я не хочу, щоб люди думали, що у нас все є ідеальним. Я не просто так говорю, що це дуже похмура історія, – говорила вона в одному з інтерв’ю.

Пару у коментарях привітали не лише шанувальники, а й зіркові друзі. Щастя їм побажала і Кім Кардаш’ян. Справа в тому, що сестра Кім, Кортні Кардаш’ян, минулого року побралася з близьким другом Колсона, музикантом Тревісом Баркером, і пари часто проводять час разом.

Зустрічатися Меган та Колсон стали на початку літа 2020 року. Раніше Фокс 10 років була одружена з Браяном Остіном Гріном, з яким у неї троє синів. Шлюб розпався у травні 2020 року, і майже відразу після цього з’явилися чутки про роман Меган із Machine Gun Kelly.

Читайте також: Алія Шокат розповіла, як Бред Пітт відреагував на чутки про їхній роман кілька років тому

Поділись


Новини партнерів