Алія Шокат розповіла, як Бред Пітт відреагував на чутки про їхній роман кілька років тому

Актриса Алія Шокат, відома за роль Мейбі Фюнке в телесеріалі “Уповільнений розвиток”, розповіла, як Бред Пітт відреагував на чутки про їхній роман, який активно почали обговорювати в пресі восени 2019 року. Виявилося, що актор навіть не був у курсі того, що відбувається, поки сама Алія не звернула на це його увагу.

Він взагалі не усвідомлював цього, що дуже кумедно. Тому що він не читає цієї нісенітниці. Я сказала йому: “Знаєш, всі думають, що ми зустрічаємося. Повно чуток і за мною стежать папараці. І він відповів: “Пробач. Буває. Таке трапляється, якщо спілкуватися зі мною”, – поділилася Алія.

Познайомилися Алія та Бред через спільного знайомого – режисера Спайка Джонза, якого Шокат знала з дитинства (вона рано почала зніматися). Після цього Пітт познайомив її зі своїми друзями, і всі разом вони відвідували різні культурні заходи, включаючи виставки та постановки.

У Бреда різні друзі з різних верств суспільства, і Алія одна з них. Вони мають схожі інтереси. Бреду подобається спілкуватися зі своїми друзями, — казав тоді один із інсайдерів.

Однак чутки про роман все одно довго не вщухали — його обговорювали і в 2020 році.

Це відбувалося на час пандемії коронавірусу, і я залишилася з цим наодинці. Все було так дивно, схоже на якийсь сон, у якому я просто запитувала себе: “Це правда сталося?” – поділилася своїми відчуттями Шокат.

Актриса розповіла, що про “роман” дізналися з преси всі її родичі. А її бабуся по батькові навіть досі зберігає журнал, у якому вийшла стаття про Шокат та Пітта.

Там написано: “Нова у Бреда!”. А всередині старі фотографії з інстаграму, на яких я і друзі зображені за вечерею. Називалася стаття на кшталт “Все про Алію”. Вся ця вигадана історія про те, як ми лікували душевні рани один одного, проводячи час разом. Я спитала свою бабусю: “Навіщо тобі це?”. А вона відповіла: “Це ж ти і цей знаменитий кіноактор! Там твоє обличчя!” Я була збентежена цим. Я сказала їй, що вона повинна викинути журнал, але вона тільки посміялася, – розповіла Шокат.

Втім, не все було так весело в цій історії для Алії. Актриса розповіла, що її лякала увага папараці. Шокат також зазначила, що її засмутило, що саме чутки про роман привернули таку увагу до її персони, а не до її професійних заслуг.

Тоді це було зовсім не весело. Я не з тих актрис, які будь-коли мали справу з папарацці. Вони не знають, хто я така. Тож у цьому є щось іронічне. Це ніяк не відноситься особисто до Бреда – він страшенно класний. Але як іронічно і безглуздо, що чутка про романтичні стосунки з білим старшим чоловіком принесла мені всю цю увагу, а не двадцятирічна кар’єра. У пресу потрапляли якісь мої безглузді фотографії, мене переслідували папараці. Потім вони просто зникли, і тепер їм наплювати, – сказала Алія.

Шокат також згадала випадок, коли опинилася у трендах твіттера через те, що сходила з Бредом до театру.

Усі мої друзі питали, що відбувається, пересилали мені фотографії. Я просто була приголомшена. Це те почуття, ніби ти голий у школі: “Боже мій, всі дивляться на мене”, – зізналася Алія.

Вперше чутки про роман із Піттом Шокат прокоментувала ще у червні 2020 року. Тоді в інтерв’ю Vulture вона заявила, що вони просто друзі та не зустрічаються. Писати про цю пару в пресі невдовзі перестали — наприкінці літа 2020 року журналісти вже перейшли на інформацію про можливий роман Пітта з моделлю Ніколь Потуральські, однак він ненадовго затримався на перших шпальтах. Офіційно про особисте життя Пітта зараз нічого не відомо.

Читайте також: Кім Кардаш’ян та Піт Девідсон вирушили разом на Багами

Поділись


Новини партнерів