Кім Кардаш’ян та Піт Девідсон вирушили разом на Багами

Кім Кардаш’ян і Піт Девідсон вирушили в першу спільну подорож – 5 січня пару сфотографували разом на Багамських островах.

Про роман 28-річного коміка та 41-річної телезірки говорять з того часу, як у жовтні в мережі з’явилися знімки їхнього побачення в каліфорнійському парку атракціонів. З того часу пара фактично перестала приховувати стосунки. Хоча офіційних заяв ніхто з них не робив, вони відкрито зустрічалися в Нью-Йорку, і Кім навіть була присутня на дні народження Піта разом із мамою Кріс Дженнер.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Page Six (@pagesix)

Останніми днями закоханим не вдавалося бачитись — Девідсон був зайнятий на роботі в Маямі, а Кардаш’ян проводила свята з дітьми в Лос-Анджелесі. Проте обидвоє знайшли час один на одного і розпочали новий рік із спільної поїздки на острови.

Тим часом Каньє Вест, з яким Кім вирішила розлучитися після семи років шлюбу, теж активно ходить на побачення, незважаючи на запевнення у готовності зробити все заради возз’єднання сім’ї. Днями репер в черговий раз вийшов у світ з акторкою Джулією Фокс, відомою за фільмом “Неограновані коштовності” – пара сходила на бродвейське шоу та повечеряла в італійському ресторані.

Про те, що Кім та Каньє офіційно розлучаються, стало відомо у грудні. Повідомляється, що парі вже вдалося мирно домовитися про спільну опіку над дітьми — 8-річною Норт, 6-річним Сейнтом, 3-річною Чикаго та 2-річним Псалмі.

Читайте також: Кіану Рівз пожертвував 70 відсотків гонорару за “Матрицю” фонду боротьби з лейкемією

Поділись


Новини партнерів