Вперше в історії: одночасно 2 треки Go_A опинилися в топі найкращих пісень “Євробачення” за всі часи

Хіт Shum українського гурту Go_A – учасника пісенного конкурсу «Євробачення 2021», що посів п’яте місце, увійшов до топ-3 рейтингу найкращих пісень за весь час проведення конкурсу ESC Top 250. Про це йдеться на офіційному сайті чарту.

До слова, до топ-20 ESC Top 250 потрапила ще одна українка – Джамала зі своєю піснею «1944». Композиція принесла співачці перемогу у пісенному конкурсі у 2016 році. Артистка посіла 14 місце у рейтингу.

Перше місце дісталося шведській співачці Loreen, яка представляла рідну країну на конкурсі у 2012 році з піснею Euphoria та привезла додому перемогу.

На другому рядку чарту опинилися переможці «Євробачення 2021», італійський рок-гурт Måneskin із піснею Zitti e buoni.

Учасники Go_A прокоментували в Instagram значущу для їхнього колективу подію.

“Рік почався Shumно”, – з гумором написали вони. Крім того, за словами музикантів, трек Solovey, з яким вони спочатку мали їхати на «Євробачення», також опинився у престижному рейтингу, але на 128 місці.

«Вперше в історії до цього чарту потрапили одразу дві українські пісні», – підсумували українці.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Go_A (@go_a_band)

Під постом музикантів зі значним досягненням їх привітали шанувальники, а також свій коментар залишив швейцарський виконавець Gjon’s Tears, з яким артисти дуже потоваришували під час участі у міжнародному пісенному конкурсі минулого року.

Це далеко не перше досягнення українців. Так, у серпні минулого року Go_A виграла конкурс Vision Music Awards від найбільшого незалежного оглядача “Євробачення” Wiwibloggs. Українці здобули тріумф у двох номінаціях – «Найкраща сценічна постановка» та «Найкраще використання реквізиту».

А 30 грудня 2021 року Go_A здобули справжній подарунок під ялинку – перемогу в номінації «Найінноваційніша постановка» конкурсу Eurovision Awards.

Читайте також: Сільвестр Сталлоне продав свій особняк співачці Адель

Поділись


Новини партнерів