Сільвестр Сталлоне продав свій особняк співачці Адель

Британська співачка Адель стала власницею особняка, який раніше належав голлівудському акторові Сільвестру Сталлоне. Як повідомляє таблоїд The ​​Sun, йдеться про особняк у Беверлі-Гіллз, який актор не міг продати протягом багатьох місяців.

Журналісти пояснили, що спочатку він завищив ціну, але зрештою пішов на поступки і зробив велику знижку. Кінцева ціна була майже вдвічі нижчою за початкову. Кілька місяців тому Сталлоне виставив свій будинок на продаж та оцінив його у 81 млн фунтів стерлінгів, проте ніхто на його оголошення не відгукнувся. У травні 2021 року акторові довелося знизити вартість до 63 млн. фунтів стерлінгів, але потенційні покупці знову не відгукнулися.

Коли Сталлоне оголосив, що готовий розлучитися з нерухомістю за 42 млн. фунтів стерлінгів, на його оголошення відгукнулася співачка Адель. Слід зазначити, що цей особняк було збудовано 1994 року. Сталлоне проживав у ньому зі своєю сім’єю, проте пізніше він переїхав до Палм-Біч, штат Флорида. Як стверджують ріелтори, співачка Адель зірвала справжній джекпот, оскільки вартість особняка оцінюється набагато вище.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Читайте також: Фанати впевнені, що Саманта Джонс з’явиться у новому сезоні «Емілі у Парижі»

Поділись


Новини партнерів