Фанати впевнені, що Саманта Джонс з’явиться у новому сезоні «Емілі у Парижі»

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100

Нещодавно творці культового “Сексу у великому місті” заявили, що були б раді побачити Кім Кетролл на знімальному майданчику серіалу “І просто так”. Сама актриса, втім, не поспішає скористатися цією пропозицією. Ще до того, як сіквел пішов у виробництво, було відомо, що Саманта Джонс не приєднається до своїх подруг. Шанувальники серіалу були засмучені цією новиною, багато хто навіть відмовився дивитися шоу без участі Кім.

Як би там не було, глядачі все ще сподіваються побачити улюблену героїню, хай навіть у іншому проекті. У мережі набирають популярності чутки про те, що Кетролл приєднається до акторського складу «Емілі у Парижі» у третьому сезоні. Цей серіал продюсує Даррен Стар, котрий свого часу працював над «Сексом у великому місті». На думку фанатів, герої цих шоу цілком могли б існувати в одному всесвіті. Сценаристи відправили Саманту в Лондон? Що ж, чому б їй не зазирнути до іншої столиці?

Коментатори вважають, що міс Джонс органічно виглядала б у ролі боса головної героїні — такий розвиток сюжету зацікавив би багатьох. Як варіант – Емілі переїжджає до Лондона і влаштовується на роботу до PR-агентства Саманти. У свою чергу, Кетролл хоч і не давала офіційних коментарів, успішно підігріла інтерес до цієї теми, коли розмістила у своєму Instagram-акаунті фото з Патрісією Філд, яка зараз відповідає за костюми «Емілі в Парижі».

Читайте також: Віктор Павлік показав 80-річну маму на фото

Поділись


Новини партнерів