Брітні Спірс відверто розповіла, через що пройшла, перебуваючи під опікою батька

Після довгоочікуваної перемоги в суді та звільнення з-під опіки Брітні Спірс продовжує ділитися подробицями свого минулого життя. Більше десяти років вона провела в фактично в безправному становищ: була ізольована від контактів із зовнішнім світом, продовжувала працювати і виступати, але не мала доступу до зароблених грошей, піддавалася примусовому лікуванню. Пізніше зірка зізналася, що в якусь мить вона зневірилася настільки, що втратила свою віру.

«Я постійно відчувала біль і не розуміла — за що. А джерелом страждань була моя сім’я, – поділилася виконавиця. — Я впала в стан шоку і намагалася впоратися із цим через заперечення. Мені було дуже важко. Я переконувала себе, що все гаразд, але у глибині душі кричала про допомогу». Брітні зазначила, що криза віри стала для неї важким випробуванням, з яким вона успішно впоралася. За словами співачки, молитви допомогли їй утриматися на плаву, і вона досі звертається до Бога у найважливіші моменти.

Також Спірс розповіла, чому вирішила перервати свою співочу кар’єру . «Люди не мають уявлення, що зі мною відбувалося. Я більше не займаюся музикою — це мій спосіб послати родичів кудись подалі, — пояснила вона. — Я не хочу, щоб ці люди наживалися на моїй праці. Якби я продовжила, то це означало б, що вони перемогли». Також Брітні згадала, що ще одним поштовхом до виходу зі сфери шоу-бізу став принизливий контроль над її творчістю з боку оточуючих.

Читайте також: Емма Вотсон розповіла, як закохалася в Тома Фелтона і чому хотіла піти з “Гаррі Поттера”

Поділись


Новини партнерів