Емма Вотсон розповіла, як закохалася в Тома Фелтона і чому хотіла піти з “Гаррі Поттера”

Напередодні виходу спецепізоду “Гаррі Поттера”, прем’єра якого відбудеться 1 січня, 31-річна Емма Вотсон згадала, як закохалася у свого колегу зі знаменитої кінофраншизи Тома Фелтона.

Коли вийшов перший фільм про знаменитого чарівника – “Гаррі Поттер і філософський камінь”, Еммі було 11 років, а Фелтону – 14. Вони обидвоє знялися у всіх восьми частинах франшизи.

Я увійшла до кімнати, де ми мали заняття. Завдання, яке нам дали, полягало в тому, щоб намалювати, як, на нашу думку, виглядає Бог. Том намалював дівчину в кепці задом наперед на скейтборді. І я просто закохалася у нього. Я приходила щодня і шукала його номер у викликному аркуші. І якщо його ім’я було в ньому, то це був дуже хвилюючий день. Він був на три роки старший за мене і ставився до мене як до молодшої сестри, – поділилася Емма в шоу in The Great Hall.

Том сказав, що знав про закоханість Вотсон. Він зізнався, що завжди тепло до неї ставився і досі відчуває до неї ніжні почуття.

Я став її оберігати. Я завжди був до неї небайдужий і досі маю до неї ніжні почуття. Це завжди було щось подібне до спорідненості, – сказав він.

Незважаючи на те, що парі не раз приписували роман, Том і Емма завжди заперечували, що між ними був романтичний зв’язок. Вони кажуть, що їх завжди пов’язувала лише дружба.

Вотсон також зізналася, що хотіла піти з франшизи. Коли на неї раптово обвалилася слава, вона була ще зовсім дитиною, і такий успіх та популярність її налякали. Подібні почуття відчував і інший її колега зі знімального майданчика — Руперт Грінт.

Я відчував те саме, що й Емма, коли думав про те, яким було б життя, якби я тоді пішов із проекту, – сказав він.

Незважаючи на сумніви, Емма зрозуміла, що залишати франшизу було б помилкою, тому вона залишилася і продовжила зніматися у фільмах.

Читайте також: “Дуже сумно бачити його таким”: друзі розкрили діагноз Джека Ніколсона

Поділись


Новини партнерів