“Дуже сумно бачити його таким”: друзі розкрили діагноз Джека Ніколсона

84-річний американський актор і режисер Джек Ніколсон останнім часом перестав виходити у світ і зніматися в кіно. Близьке оточення до його сім’ї стверджує, що артист не хоче виходити і вдома, його доглядають син і донька.

Як зазначає портал Express, Ніколсон просто хоче більше часу проводити з сім’єю. Друзі та колеги розповіли про те, що здоров’я 84-річного Ніколсона підкосила деменція.

“Фізично з ним все гаразд але його розумові здібності – пошкоджені. Дуже сумно бачити, що такий суперталановитий актор, як Джек, став таким”, – повідомив виданню інсайдер.

Поки що офіційно ці дані ніхто не підтвердив але й не спростував. Сам Ніколсон ніколи не скаржився на здоров’я і більше любив говорити про любовні перемоги та кіно, ніж про самопочуття.

Але, мабуть, з віком його пам’ять почала давати збій. Кажуть, що він намагався лікуватися, відчувши недобре, але деменцію можна лише сповільнити, але не перемогти.

У кіно Ніколсон не з’являється із 2010 року. З того часу він став почесним гостем премії “Оскар”, а також інших кіноробіт. І багато разів з’являвся на світських заходах. При цьому ролі йому й досі несуть продюсери, знаючи його талант.

Читайте також: Лілія Ребрик та Андрій Дикий влаштували ефектну фотосесію, приурочену до річниці весілля

Поділись


Новини партнерів