Лілія Ребрик та Андрій Дикий влаштували ефектну фотосесію, приурочену до річниці весілля

Сьогодні відома українська телеведуча Лілія Ребрик та її чоловік, хореограф Андрій Дикий, які зараз насолоджуються романтичним відпочинком у Барселоні, відзначають річницю весілля.

Пара перебуває у статусі чоловіка та дружини вже 10 років. За цей час у них народилися дві чарівні донечки – Діана та Поліна.

Щоб відобразити спогади про важливий день у житті своєї сім’ї, вони влаштували весільну фотосесію, результатом якої вже встигли поділитися на своїх сторінках у Instagram.

На оприлюднених кадрах Лілія постала у мереживній сукні з довгим шлейфом та напівпрозорими рукавами від українського бренду Adamaris.

Весільний образ теледіви доповнили туфлі-човники та сережки, прикрашені камінням.

Андрій, у свою чергу, зображений у чорному класичному костюмі з атласними лацканами.

«10 років разом, і ми як нові… A рожеве весілля це чудовий привід, щоб відчути себе молодятами. Не віриться, що ми вже 10 років разом, що у нас уже дві такі прекрасні доньки, а найголовніше, що у нас так багато попереду! Стільки планів! Стільки бажань! Андрію, як круто, що ми з тобою колись у танцях зустрілися… Мені так ніжно, так весело і так спокійно з тобою. Завжди! Андрію, веди мене по життю… як у танці… 10 років – це лише початок», – резюмувала теледіва.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Читайте також: Юлія Саніна озвучила одну з головних героїнь мультфільму “Мавка. Лісова пісня”

Поділись


Новини партнерів