Кім Кардаш’ян показала, як відсвяткувала Різдво разом із дітьми та близькими

Минулих вихідних сімейство Кардаш’ян, як і увесь західний світ, відзначало Різдво. Учора 41-річна Кім Кардаш’ян у своєму інстаграмі опублікувала знімки із сімейної вечірки, яка пройшла у будинку її старшої сестри Кортні.

Відзначала зірка реаліті свято разом із чотирма дітьми, восьмирічною Норт, шестирічним Сейнтом, трирічною Чикаго та дворічним Псалмі, та своїми найближчими родичами. При цьому колишній чоловік Кім Каньє Вест, судячи з усього, запрошення приєднатися до сімейного свята не отримав. Цьогорічний кавалер Кім, 28-річний комік Піт Девідсон, теж на вечірці зіркової родини не був присутній.

Канье миритися з розставанням з дружиною не має наміру і вже придбав будинок за 4,5 мільйона доларів, розташований просто навпроти особняка Кім. Джерело з його оточення повідомило виданню People, що 44-річний репер хоче якнайбільше часу проводити з дітьми. Поки що всі його спроби повернути Кім були невдалими – телезірка вважає, що її шлюб з Каньє “непоправно розпався”, і не хоче давати їхнім стосункам ще один шанс.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Читайте також: Лілія Ребрик та Андрій Дикий влаштували ефектну фотосесію, приурочену до річниці весілля

Поділись


Новини партнерів