Джеймс Франко зізнався в інтимних зв’язках зі студентками та розповів про боротьбу із сексуальною залежністю

Близько чотирьох років тому голлівудського актора Джеймса Франка звинуватили у сексуальних домаганнях п’ять жінок. Чотири із них були студентками його кіношколи. Всі вони говорили про його непристойну поведінку.

Тоді актор звинувачення на свою адресу відкидав і на якийсь час зник з радарів. А в недавньому інтерв’ю Джессі Кейглу в подкасті на SiriusXM він відверто розповів, чому мовчав протягом стільки років, і зізнався, що у нього справді був секс із студентками.

Коли я викладав, я справді спав зі студентками, і це було неправильно. Але я не для цього відкривав школу. І я не відбирав людей, які в мене навчатимуться. Це не було моїм планом. Але були випадки, коли я мав сексуальний зв’язок за взаємною згодою, і я не повинен був цього робити, — наголосив 43-річний Франко.

Він додав, що після звинувачень і скарг вирішив, що йому краще на якийсь час взяти паузу і замовкнути.

Здавалося, що тоді був не найкращий час, щоб щось говорити. Були люди, які були засмучені через мене, і мені потрібно було їх вислухати, – сказав він.

Франко також розповів, що з 2016 року лікується від сексуальної залежності.

Це такий сильний наркотик. Найпідступніше те, що я був тверезий і не вживав алкоголю (багато років тому Франко страждав від алкозалежності). Увесь цей час я ходив на збори і навіть закликав інших людей робити це,- сказав Джеймс.

Він додав, що постійно зраджував своїм дівчатам, доки не зустрів свою кохану Ізабель Пакзад.

Я не хотів нікому завдавати болю. І я не хотів бути хлопцем на одну ніч. Якщо я починав стосунки із дівчатами, то зустрічався з ними довго, роками. Але я не міг приділяти їм всім увагу. І мені здавалося, що своєю поведінкою я роблю їм усім боляче, – Заявив Франко.

Секс-скандал за участю актора відбився і на його кар’єрі — у 2018 році Франко через це не потрапив до списку номінантів на премію “Оскар”.

Дівчатам, які стали жертвами його сексуальних домагань, Франко виплатить загалом понад два мільйони доларів.

Читайте також: Кріс Дженнер схвалила роман Кім Кардаш’ян та Піта Девідсона

Поділись


Новини партнерів