Кріс Дженнер схвалила роман Кім Кардаш’ян та Піта Девідсона

Піт Девідсон і Кім Кардаш’ян вже не приховують свого роману і спокійно насолоджуються товариством одне одного. За словами джерела, перед чарівністю коміка не встояла навіть мати телезірки – Кріс Дженнер. “Вся сім’я в захваті від Піта, і вони хотіли б провести з ним відпустку”, – додав інсайдер. На знак свого схвалення Кріс організувала вечірку на честь 28-го дня народження Девідсона. Свято відбулося в особняку в Палм-Спрінгс через кілька тижнів після того, як стало відомо про стосунки з Кім. Один із гостей, Флейвор Флей, пізніше поділився спільним фото, на якому іменинник та його обраниця з матір’ю були одягнені в однакові піжами.

Перші чутки про те, що Кім Кардаш’ян та Піт Девідсон зустрічаються, з’явилися наприкінці жовтня. Пару помітили тримаючись за руки в каліфорнійському парку розваг. З того моменту закохані більше не ховалися: нещодавно вони навіть завітали до переповненого кінотеатру на Статен-Айленді, щоб подивитися фільм. Нагадаємо, що 10 місяців тому Кім офіційно подала на розлучення з Каньє Вестом. При цьому повідомлення про те, що подружжя має проблеми у відносинах, миготіли в ЗМІ ще раніше. Кріс Дженнер, у свою чергу, не приховувала неприязні до колишнього зятя, на відміну від нового залицяльника дочки, від якого вона просто “божеволіє”.

Мати сімейства Кардаш’ян неодноразово критикувала поведінку та образливі висловлювання Веста. Справа в тому, що він не соромився у висловлюваннях, говорячи про матір своєї дружини, звинувачував її в расизмі та порівнював із північнокорейським диктатором Кім Чен Ином. В інтерв’ю від 2016 року Дженнер заявила, що дії репера «виходять з-під контролю» і погано впливають на його стосунки з Кім. За словами джерел, вона хотіла, щоб Каньє звернувся за професійною допомогою до лікарів. У результаті він справді перейнявся своїм психічним здоров’ям, але було вже пізно. Після розлучення Кріс підтримала дочку і продовжує робити це зараз, коли Кім відкриває новий розділ свого особистого життя.

Читайте також: Батько Брітні Спірс вимагає, щоб вона продовжувала сплачувати за послуги його адвокатів

Поділись


Новини партнерів