Батько Брітні Спірс вимагає, щоб вона продовжувала сплачувати за послуги його адвокатів

Трохи більше місяця минуло з того моменту, коли Джеймі Спірс був офіційно усунений з посади опікуна своєї доньки Брітні Спірс. Проте він подав нове клопотання. Батько 40-річної зірки вимагає, щоб його донька продовжувала сплачувати за послуги його адвоката у справі про припинення його повноважень.

Негайна виплата гонорарів адвокатам Джеймі необхідна для забезпечення того, щоб його опікунство могло бути завершено швидко і раціонально, щоб Брітні могла взяти під контроль своє життя так, як бажають вона та Джеймі. — йдеться у судових документах.

Адвокат Брітні Спірс Меттью Розенгарт назвав вимогу Джеймі “ганебною”.

Містер Спірс отримав багато мільйонів доларів від Брітні як опікун, заплативши своїм адвокатам мільйони. І все це завдяки роботі Брітні і важко заробленим нею грошам. Опікунство було припинено, і містер Спірс був з ганьбою звільнений з посади. У обставинах, що склалися, його клопотання не тільки юридично необґрунтоване, а й просто огидне. Брітні давала свідчення про біль, який завдав їй батько, і це лише посилює його Це не те, що робить батько, який любить свою доньку, – заявив він.

Поділись


Новини партнерів