Коханню не перешкода: 4 пари українського шоу-бізнесу з великою різницею у віці

Ці історії доводять: кохання існує, незалежно від віку

В українському шоу-бізнесі досить багато пар, які є прикладом міцної сім’ї. Втім, багато шанувальників, дізнавшись про різницю у віці між подружжям, часом мимоволі вигукують: “Вона ж йому у доньки підходить!” І хоча в сучасному світі подібні мезальянси все менше дивують публіку, ажіотаж навколо таких пар не вщухає.

Новини. Live пропонують згадати пари з українського шоу-бізнесу, у яких велика різниця у віці.

Оля Полякова та Вадим Поляков

Попри те, що 37-річна Оля Полякова неохоче говорить про вік свого чоловіка Вадима, він набагато старший за співачку. Адже, коли вони познайомилися, співачці було ледь за 20, а Вадиму – вже добре за 30. Втім, різниця у віці не стала перешкодою для побудови міцної сім’ї. У шлюбі в Олі та Вадима народилося двоє дочок – Аліса та Маша.

Відомо, що пара познайомилася на дні народження Вадима, куди іменинник запросив для виступу артистку. Нею і виявилася Полякова. А як пізніше зізнавався чоловік, він закохався у свою майбутню дружину з першого погляду.

Санта Дімопулос та Ігор Кучеренко

34-річна Санта Дімопулос у шлюбі з бізнесменом Ігорем Кучеренко, який старший за неї на 18 років, бачить тільки плюси. За словами співачки, чоловік вчить її мудрості, адже він вже пройшов цікаве і насичене життя. Весілля пари відбулося у 2015 році, а до цього Санта та Ігор жили разом понад рік. Як стверджує зірка, цього терміну цілком вистачило, щоб зрозуміти: Кучеренко – її доля.

У 2019 році у подружжя народилася перша спільна дитина – дочка Софія. Також у Ігоря є троє дітей від попереднього шлюбу, а у Санти – син Даніель від шоу-мена Андрія Джеджули.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Особисте життя 38-річного Дмитра Комарова завжди було осторонь від публіки. Тому, коли зірковий мандрівник нарешті знайшов власне щастя, то зробив це тихо, без зайвої метушні. Про його весілля з 24-річною Олександрою Кучеренко стало відомо лише в урочистий день, а одружилися кохані й зовсім таємно в Ізраїлі.

Як потім зізнавалося подружжя, познайомилися вони у 2016 році – тоді Комаров був суддею конкурсу “Міс Україна”, де Кучеренко стала переможницею.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова

55-річний Віктор Павлік і 27-річна Катерина Репяхова вже давно є однією з найбільш обговорюваних пар. Роман пари тривав кілька років, після чого в 2020 році кохані одружилися. У 2021 році у подружжя народився син Михайло.

Примітно, що кохання Репяхової та Павліка – показовий приклад, коли шанувальниці не тільки вдалося домогтися розташування кумира, але ще й побудувати з ним сім’ю. Сама Катерина не приховує, що довгі роки приходила на концерти Віктора, і слухала його із завмиранням серця.

Поділись


Новини партнерів