Алек Болдвін заявив, що не стріляв на зйомках

Вагітна дружина Алека Болдуіна в зухвалому бікіні показала кругленький живіт

Голлівудський актор Алек Болдвін заявив, що не натискав на курок пістолета під час зйомок картини «Іржа». Про це актор заявив у великому інтерв’ю телеканалу ABC.

Він детально описав трагічний інцидент на зйомках, а телеведучий, який брав інтерв’ю, заявив, що у сценарії картини не передбачалося, щоб Болдвїн натискав на спусковий гачок. «Спусковий гачок не був спущений. Я не натискав на спусковий гачок», – заявив Болдвін. Коли ведучий ще раз перепитав, чи натискав на гачок актор, Болдвін підкреслив, що ніколи б у житті не наставляв на когось зброю і не натискав би на спусковий гачок. На його думку, хтось вставив бойовий патрон, якого в принципі не мало бути на знімальному майданчику. Актор зізнається, що гадки не має, як це сталося.

Нагадаємо, що раніше помічниця режисера цього фільму Мемі Мітчелл подала позов проти Болдвіна. Вона стверджувала, що за сценарієм картини навіть не було такого, що Болдвін мав стріляти з револьвера у тій сцені. Саме Мітчелл одразу після інциденту викликала поліцію. Крім того, вона розповідала, що стояла від Болдвіна всього за півтора метри, коли він почав стріляти. На думку помічниці, випадковими пострілами це точно не можна назвати.

Читайте також: Бредлі Купер згадав, як мало не розпрощався із життям у метро

Поділись


Новини партнерів