Бредлі Купер згадав, як мало не розпрощався із життям у метро

Голлівудська зірка Бредлі Купер розповів, як на нього був скоєний напад у нью-йоркському метро. У подкасті Дакса Шепарда Armchair Expert актор згадав про неприємний інцидент, який міг йому коштувати життя.

Це сталося у жовтні 2019 року, коли Купер їхав у метро, ​​щоб забрати доньку Лею, матір’ю якої є супермодель Ірина Шейк. Актор був у навушниках та слухав музику.

«Я відчув, що хтось підходить до мене. Спочатку подумав, що незнайомець хоче сфотографуватись, але швидко зрозумів, що зустріч не була дружньою», — поділився Бредлі.

Актор зреагував блискавично — вдарив ліктем по руці нападаючого і кинувся тікати. Він перестрибнув через турнікет, сховався за будки на вході до метро та вийняв смартфон.

«Я сфотографував його, а потім погнався за ним сходами. Він побіг 7-ю авеню. Я зробив ще дві його фотографії, а потім показав їх поліцейським», — розповів деталі Купер.

До речі, того ж 2019 року в Італії з ножем напали на українського актора Артема Ткачука, зірку “The Piranhas” про молодіжні банди Неаполя. Про це писали The Guardian. Йому завдали двох ножових поранень. Тоді розбійний напад пов’язали з роллю Ткачука у картині на кримінальну тематику.

Читайте також: Джулія Робертс та її чоловік Деніел Модер поділилися рідкісними фотографіями дітей на честь їхнього 17-річчя

Поділись


Новини партнерів