Кортні Кокс поділилася новими фото з бойфрендом та привітала його з номінацією на “Греммі”

Днями у США оголосили номінантів головної музичної премії миру – “Греммі” (Grammy). Національна академія мистецтва та науки звукозапису США оприлюднила список тих, хто побореться за золоті грамофони на церемонії вручення 31 січня наступного року. Лідером за кількістю номінацій виявився джазовий музикант Джон Батіст – його ім’я фігурує у 11 номінаціях.

У категорії “Пісня року” цього разу значаться треки Bad Habits Еда Ширана, Drivers License Олівії Родріго, Fight for You співачки HER, Happier Than Ever Біллі Айліш, Peaches Джастіна Бібера та інші. Як виявилося, коханий зірки серіалу “Друзі” Джонні МакДейд теж номінований на “Греммі” але про це багато хто дізнався з поста Кортні Кокс:

Когось номінували на “Греммі”! Пісня року! Тож пишаюся тобою, – написала вона під новими портретами з коханим.

Колишній вокаліст та автор пісень гурту Vega 4, з’ясувалося, є співавтором хіта свого друга Еда Ширана Bad Habits. Ще Джонні з 2011 року виступає як гітарист та піаніст гурту Snow Patrol, але знаходить час писати пісні для зірок першої величини. До речі, саме Ед познайомив Кортні та Джонні багато років тому.

Нагадаємо, що відносини Кортні Кокс та Джонні МакДейда будувалися непросто. У червні 2014 року, після шести місяців стосунків, актриса отримала від бойфренда пропозицію руки та серця. Однак весілля так і не відбулося — наприкінці 2015-го пара розпалася і Кортні перестала носити заручальне кільце. Через півроку їх знову помітили разом, а вже в середині 2016-го можна було з упевненістю говорити про відновлення роману.

Давши один одному другий шанс, Кортні та Джонні намагаються якомога рідше з’являтися на публіці та не обговорюють свій роман із пресою — востаннє папараці “ловили” їх в аеропорту Лондона в лютому 2018 року. Але після того, як зірка серіалу “Друзі” завела Instagram, вона стала зрідка ділитися моментами їхнього спільного життя — актриса регулярно вітає коханого з Днем святого Валентина, днем ​​народження та різними роковинами. Так, у березні цього оду вона привітала коханого, який родом із Ірландії, із Днем Святого Патрика.

Весь 2020 Кортні і Джонні переживали вимушену розлуку через коронавірус, про що в липні минулого року актриса повідомила в Instagram:

Пройшло 133 дні з того моменту, як ми були разом. COVID – відстій. З днем ​​народження, Д! Я люблю наші обіди/вечері. У нас сьогодні побачення по Zoom (Лондон та США). Шалено сумую за тобою.

Тож багато передплатників зазначили, що раді бачити їх знову разом.

Читайте також: Екс-дружина Потапа розповіла усю правду про стосунки після розлучення

Поділись


Новини партнерів