Екс-дружина Потапа розповіла усю правду про стосунки після розлучення

Колишня дружина українського репера та продюсера Потапа, співпродюсер та співзасновниця групи компаній MOZGI Group Ірина Горова розповіла, як їй працюється з ексом після розлучення. В інтерв’ю Маші Єфросініній вона зізналася, що разом із колишнім пройшла всі етапи становлення бізнесу.

Якось на старті роботи продюсерського центру MOZGI Ірина не підписала контракт із замовниками, і це створило додаткові проблеми для менеджменту та артистів.

«Я мав один факап, коли ми організовували перший тур. Це мали бути стадіони. І перше місто – люди є, а гонорару немає. І пам’ятаю купку грошей у смітнику, яка пахла сигаретами. Це був зовсім не той гонорар. Ми ще ухвалювали рішення – виступати-не виступати. Але люди вже прийшли», — згадала про організаційні проблеми Горова.

У питаннях бізнесу після розлучення подружжя для них нічого не змінилося. Ірина товаришує і з першим, і з другим чоловіком. Взаємні образи ексів ніколи не впливали на спільну справу. Горова вважає таку дорослу позицію заслугою обох.

Вона зазначає, що якщо завтра екс-подружжя розірве співпрацю, то ніхто з них не залишається з порожніми руками, оскільки всі пункти прописані в контракті.

«Ми під час розлучення дуже по-чесному все поділили і дуже по-чесному поговорили. Ми можемо посваритися. Але, при цьому, немає: “Все, я в тебе все заберу!”. Це щось таке зайве, шуми, що заважають роботі», — зазначила Ірина.

Наразі ролі Потапенка та Горової у компанії змінилися.

«Ми вийшли на рівень партнерів. Ми генеруємо ідеї, ми є стратегія. Льоша – про студію більше. Я його максимально захищаю від бек-оффісу, пошуку нових рішень. Це вже навіть не я, а команда», – розповіла про розподіл обов’язків із Потапом Ірина.

Читайте також: Голлівудський актор Кіану Рівз хоче знятися у фільмі кіносвіту Marvel

Поділись


Новини партнерів