43-річна Євгенія Власова розкрила секрет своєї краси

Українська співачка та екс-учасниця нового сезону шоу «Танці з зірками» Євгенія Власова – яскравий приклад нев’янучої молодості. Співачці 43 роки, але виглядає вона значно молодшою ​​за свої роки.

Артистка не вдається до послуг пластичних операцій. Її обличчя не перевантажене філерами, а фігура викликає захоплення.

Тоді постає питання, в чому секрет її нев’янучої краси?

Артистка вирішила не мучити своїх шанувальників і розповіла, як їй вдається так приголомшливо виглядати. Виявляється, справа у жорсткій самодисципліні, правильному харчуванні, фізичній активності, оптимізмі та відкритості всьому новому.

«Нічого понад природного, крім постійного пошуку того, як я можу наповнити своє жіноче єство, що найкращого з того, що є на планеті Земля, можу вибрати для себе, як для жінки. І я вибираю: не соромлюся свого дорослішання (старіння якщо хочете). Краща, органічна страва, так я дуже прискіпливо читаю етикетки, я знаю всі кращі місця де я можу купити чисту та здорову їжу. Я не їм важкого м’яса, такого як свинина та яловичина. У моєму раціоні багато овочів та зелені. Ніколи не пробувала курити. Алкоголю, тим більше, немає в моєму повсякденному житті. Кожен мій день починається із зарядки, розтяжки, склянки чистої води та практик наповнення себе гарними енергіями. Не завжди хочеться це робити! Я користуюся дуже простими косметичними засобами (Брокард практично зник для мене. Тільки декоративна косметика, і максимально вичитую склад). Максимально натуральний склад, ось мій вибір. Я не прагну розгладити зморшки і не збираюся панікувати на цю тему», – зазначила зірка.

Читайте також: MELOVIN повідомив невтішну новину для своїх шанувальників

Поділись


Новини партнерів